Bemonsteraar COVID-19

Nicky den Breejen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicky den Breejen
MEI 20
Gelderland Permanent MBO
15.07.2020 103518691
Solliciteren

Over de functie

Jij krijgt als bemonsteraar een speciaal pak aan en gaat vervolgens wangslijm afnemen bij mogelijk besmette cliënten. Je zorgt ervoor dat dit wangslijm goed getest kan worden op een infectie van corona. Tevens word jij gebrieft om de cliënt en andere bezorgde burgers van de juiste informatie te kunnen voorzien en te woord te kunnen staan.

Nederland is, net als vele andere landen, in de ban van het COVID-19 virus. Niemand weet precies hoe het gaat verlopen. Wel is de verwachting dat, vanwege het feit dat er meer getest zal gaan worden, jij als bemonsteraar hard nodig zal gaan zijn!

Waar ga je werken?

In de teststraat rijden cliënten rustig naar jou toe. Ze hoeven niet uit te stappen. Jij kunt door het open raam van de auto de werkzaamheden verrichten en ze hierna voorzien van informatie. Uiteraard zullen er ook collega’s uit andere disciplines op de locatie aanwezig zijn. Een rijbewijs is gewenst, aangezien de locaties moeilijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Functie eisen

  • Jij bent een verpleegkundige, doktersassistent of arts in opleiding
  • Jij bent voor minimaal 3 maanden beschikbaar
  • Jij bent inzetbaar voor 24 uur per week (zowel doordeweeks als in het weekend)


Samen met jou wordt er gekeken of je bekwaam bent voor het uitvoeren van deze handelingen. Mocht het zo zijn dat hier nog iets voor geregeld moet worden, dan zorgt Maandag®️ ervoor dat dit geregeld wordt! Denk hierbij aan het technisch handelen, oefen momenten en hygiënisch en veilig te werk gaan.

Draag jij graag jouw steentje bij? Bel of app mij dan even op het nummer 0613181657. Ik geef je graag meer informatie.

Tot horens!


Nicky den Breejen

06 13 18 16 57

Nicky.denbreejen@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nicky den Breejen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicky den Breejen