Beleidsmedewerker medicatie

Over de functie

Als beleidsmedewerker medicatie ben jij een onmisbare schakel in het leveren van hoge kwaliteit zorg

Kwaliteit van zorg hoog houden door het evalueren en verbeteren van het beleid rondom medicatie en somatiek. Dat is waar jij je als beleidsmedewerker medicatie mee bezig houdt. Met jouw vakinhoudelijke kennis weet jij de medicatieveiligheid in kaart te brengen en zo vorm te geven dat deze optimaal is. Nadat je deze stap doorlopen hebt is het noodzaak om de collega’s van alle niveaus op de hoogte te stellen van de veranderingen/verbeteringen. Medicatieveiligheid doe je ten slotte niet in je eentje!  

De organisatie waar jij als beleidsmedewerker medicatie aan de slag gaat is een GGZ dienstverlener in de provincie Gelderland. Door te focussen op herstel en de verbindingen tussen cliënt en omgeving streeft de organisatie naar beter geestelijke gezondheidszorg.  De organisatie is een voorloper als het gaat om medicatiebeleid. Er is een commissie aanwezig die jaarlijkse doelen opstelt en het nieuwe beleid evalueert en toets. Jij zult als secretaris onderdeel uitmaken van een drietal commissies.

Naast de interne collega’s waar je een beroep op doet voor de beleidsvorming zal je ook met externe contacten samenwerken. Denkt hierbij aan farmaceutische bedrijven en laboratoria. Jij bent voor iedereen binnen en buiten de organisatie het aanspreekpunt rondom medicatieveiligheid. 

Functie eisen

Jij als beleidsmedewerker medicatie beschikt over veel vak inhoudelijke kennis en hebt een duidelijk idee over medicatieveiligheid. Jij bent bekend met het schrijven van beleidsplannen en weet hierin bij de kern te blijven, de informatie die er echt toe doet. Door jouw kennis uit de praktijk weer jij eenvoudig de vertaalslag te maken naar werkbare uitvoeringsplannen. Jij weet vervolgens aansluiting te vinden bij verschillende niveaus binnen de organisatie om deze in praktijk tot uitvoering te laten komen.

 • Jij bent opgeleid tot arts, verpleegkundig (specialist) of beleidsmedewerker medicatie
 • Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen een zorgorganisatie en hebt meegedacht over medicatie vraagstukken
 • Jij bent beschikbaar voor 12-16 uur 

Over het bedrijf

Frisse moed en nieuwe kansen, dat is waar Maandag® voor staat. Net als jou vinden wij werken binnen de publieke sector het belangrijkste wat er is. Jij als beleidsmedewerker medicatie draagt hier je steentje aan bij en daar staat natuurlijk wat tegenover! Uiteraard ontvang je bij Maandag® een marktconform salaris en horen vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenregeling tot de voorwaarden. Maar misschien wel het allerbelangrijkste dat wij jou persoonlijk begeleiden en met jouw carrière meegroeien. Naast fantastische projecten biedt Maandag® cursussen en opleidingstrajecten om zo jouw loopbaan vorm te geven.

 • Flexibele zekerheid
 • Een vast dienstverband & financiële zekerheid
 • Persoonlijke aandacht 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mirelle Versteeg

Mirelle Versteeg

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs