Behandelcoördinator

Over de functie

Ben jij als GZ-psycholoog op zoek naar meer verantwoordelijkheid? Wil je graag aan de slag binnen een omgeving waar behandeling en risicomanagement nauw met elkaar zijn verweven? Dan zoek ik jou.


In jouw rol als behandelcoördinator geef je vorm aan de behandeling en risicomanagement van complexe forensisch psychiatrische patiënten. Zo ben je verbonden aan de sociotherapeutische verblijfsafdeling. Hier ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van de behandellijn en het risicomanagement voor de patiënten. Het risicomanagement is onder andere gericht op een veilige uitstroom naar de samenleving. Daarnaast houd jij je bezig met documenteren, evalueren en bijstellen van de behandeling. Verder blijf je niet alleen op de kliniek, maar schrijf je adviezen voor de rechtbank en treed je op als getuige-deskundige. Binnen de kliniek kom je terecht in een ervaren multidisciplinair team.


Naast 'de touwtjes in handen hebben' bij de juiste uitvoering van de behandeling, geef je inhoudelijke leiding aan de sociotherapie van de verblijfsafdeling. Daarnaast wordt jouw aandacht gevraagd voor het waarborgen van een optimaal behandelingsklimaat. Tot slot, is er ruimte voor het leveren van een eigen bijdrage aan de beleidsontwikkeling.


Spreekt het werken in teamverband en werken in het spanningsveld tussen psychologie, recht en politie jou aan? Dan kom ik graag met je in contact.


Dienstverband is voor langere tijd, maar tijdelijk is ook bespreekbaar. Ben je ZZP'er? Dan ben je ook welkom om je interesse kenbaar te maken.


Functie eisen

  • BIG geregistreerd als GZ-psycholoog of klinisch psycholoog.
  • Ervaring binnen de forensische psychiatrie en/of de verslavingszorg.
  • Kennis en ervaring met de inhoudelijke aansturing van sociotherapeutische teams en zorgprofessionals.


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een dienstverband kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden.


Verder bieden wij een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. 

Aangezien wij een goede woon-werk reisafstand belangrijk vinden, houden wij rekening met reistijd. Verder vergoeden wij alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto is bespreekbaar. Uiteraard behoren pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met je recruiter en Maandag® Academy werk je verder aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.


Kortom, wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren ’ of neem contact op met mij via telefoon, Whatsapp of mail.


Mocht je op zoek zijn naar een andere vacature als GZ-psycholoog en/of klinisch psycholoog, dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Emma Brinkman

Emma Brinkman

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs