Behandelaar

Over de functie

Wat is er nou dankbaarder dan jongeren helpen bij hun weg naar herstel van psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen? Voor een jeugdkliniek in Noord-Brabant ben ik op zoek naar een bevlogen en doortastende orthopedagoog of basispsycholoog met behandelervaring, bij voorkeur met jongeren met gedrags- en/of verslavingsproblematiek. Je haalt voldoening uit het realiseren van echte gedragsveranderingen en geeft jongeren net dat extra zetje wat ze nodig hebben om hun leven weer op de rit te krijgen.

Als orthopedagoog werk je met verschillende coaches, psychologen en ervaringsdeskundigen samen als een hecht team. Je coördineert het behandelproces, voert de behandeling of een gedeelte daarvan zelfstandig of in groepsverband uit en neemt deel aan multidisciplinaire besprekingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitzetten en aanpassen van de behandellijn en leg je hier verslag van. Dit alles om de levens van de jongeren weer een positieve draai te geven. Hiervoor dien je kwetsbaar maar doortastend te zijn, maar kun je ook de persoon achter de diagnose zien en kun je deze op een warme en veilige manier ook confronteren wanneer nodig.

Functie eisen

  • Gediplomeerd psycholoog of orthopedagoog;
  • SKJ geregistreerd;
  • Basisaantekening Diagnostiek;
  • Minimaal 2 jaar individuele behandelervaring.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. We bieden een marktconform salaris volgens GGZ CAO waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden we alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy en Club Maandag® helpen wij jou bij je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen, trainingen en workshops volgen. Tijdens je opdracht wordt je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen een pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Carmen Cremers

Carmen Cremers

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs