Behandelaar

Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman
MEI 27
Noord-Holland Tijdelijk WO
26.06.2020 100262369
Solliciteren

Over de functie

Voor een zeer dynamische opdrachtgever in Noord-Holland zoek ik een gedreven psycholoog met veel affiniteit voor diagnostiek en behandelen. 


Zo kom je te werken op een locatie waar (jong)volwassenen met complexe problematiek worden behandeld. Hierbij kan het gaan om verslaving, psychische klachten en/of een psychiatrische aandoening. Ook hebben de patiënten vaak sociale problemen.


Op de locatie is er een hecht en multidisciplinair team werkzaam.


Bij de opdrachtgever wordt bovendien kennisoverdracht gezien als zeer belangrijk. Hierdoor is er onder andere ruimte om symposia en bij- en nascholing te volgen. Ook is er veel contact met collega's om de cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen.


Heb jij als psycholoog ervaring binnen de verslavingszorg? Interesse in een doelgroep bestaande uit (jong)volwassenen? Ik kom graag met je in contact.

Functie eisen

  • WO master afgerond in de richting van Psychologie.
  • Werkervaring binnen de forensische sector en/of verslavingszorg.
  • In het bezit van een auto en/of rijbewijs B.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden.


Verder bieden wij een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. 

Aangezien wij een goede woon-werk reisafstand belangrijk vinden, houden wij rekening met reistijd. Verder vergoeden wij alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto is bespreekbaar. Uiteraard behoren pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Kortom, wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren ’ of neem contact op met mij via telefoon, Whatsapp of mail.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman