Begeleider opvang

Over de functie

‘’Een eigen huis, een plek onder de zon, en altijd iemand in de buurt die van me houden kon.’’ René Froger zingt uit volle borst en met een vrolijk deuntje eronder klinkt het zo mooi en vanzelfsprekend. Maar helaas is dit niet voor iedereen het geval. De dag- en nachtopvang biedt een plek aan hen die niet meer bij familie of kennissen terecht kunnen. Als begeleider sta jij klaar voor diegene voor wie een dak boven het hoofd niet vanzelfsprekend is. Jij als begeleider biedt de warmte van familie en draagt bij aan een veilige omgeving.

Jij kunt aan de slag in een net vernieuwde dag- en nachtopvang in de Achterhoek. De opvang is aangepast naar de Covid-19 richtlijnen. De komende tijd wordt deze opvang weer in gebruik genomen. Jij als begeleider draagt je steentje bij om dit allemaal vlekkeloos te laten verlopen.

Vanuit het eigen kracht principe help jij de cliënt ervaren wat ze in hun mars hebben, gaat aan de slag met doelen en werkt zo samen aan meer grip op het leven. Iedereen heeft een eigen kleurrijk verhaal, maar wat verbindt is hetzelfde doel, werken aan herstel! 

Jij gaat aan de slag binnen een organisatie die zowel jong als oud hulp biedt bij verslavingszorg. Achter een verslaving gaat vaak veel meer schuil, ook hier is ruimte voor. Deze organisatie biedt een totaal pakket aan van behandeling, opvang, wonen, werk en activiteiten. Er wordt gewerkt aan herstel en weerbaarheid tegen de verleidingen die de maatschappij kent. In de praktijk zet de organisatie veel ervaringsdeskundigen in, zodat er voor cliënten herkenning en verbinding ontstaat. De organisatie biedt niet alleen hulp aan de cliënt maar ook voor alle aanwezigen in de leefomgeving van de cliënt. 

Functie eisen

Jij werkt op een liefdevolle, maar ook professionele manier. Jij ziet complexe problematiek als een uitdaging. Met jouw positieve mindset zie jij ook kleine stapjes zie jij als vooruitgang.

  • Jij bezit een maatschappelijk niveau 4 diploma
  • Jij hebt ervaring met het werken binnen de GGZ

Over het bedrijf

Frisse moed en nieuwe kansen, dat is waar Maandag® voor staat. Net als jou vinden wij werken binnen de publieke sector het belangrijkste wat er is. Jij als begeleider draagt hier je steentje aan bij en daar staat natuurlijk wat tegenover! Uiteraard ontvang je bij Maandag® een marktconform salaris en horen vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenregeling tot de voorwaarden. Maar misschien wel het allerbelangrijkste dat wij jou persoonlijk begeleiden en met jouw carrière meegroeien. Naast fantastische projecten biedt Maandag® cursussen en opleidingstrajecten om zo jouw loopbaan vorm te geven.

  • Flexibele zekerheid
  • Een vast dienstverband & financiële zekerheid
  • Persoonlijke aandacht 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mirelle Versteeg

Mirelle Versteeg

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs