Basispsycholoog

Over de functie

Vind jij het uitdagend om je kennis en kunde toe te kunnen passen bij verschillende doelgroepen? Ben jij een Basispsycholoog die zijn/haar spreekwoordelijke rugzak nog verder wil vullen? Dan ben je bij Maandag® aan het goede adres!

Voor meerdere organisaties en instellingen in Brabant zoek ik Basispsychologen die zichzelf willen blijven ontwikkelen en open staat voor diverse uitdagingen. Als Basispsycholoog houd jij je bezig met het gedrag en de psyche van de mens. Je voert diagnostisch onderzoek uit en gaat samen met je collega’s aan de slag om de beste zorg te bieden aan de cliënten. Je stelt behandelplannen op en/ of bij, coacht en adviseert andere hulpverleners over de uitvoer hiervan en neemt deel aan multidisciplinaire overleggen. Daarnaast monitor je als Basispsycholoog de voortgang van de behandeling.

Als Basispsycholoog kun je via Maandag® werken binnen diverse sectoren. Je krijgt de mogelijkheid om je ambities en doelen waar te maken. Als Basispsycholoog bij Maandag® ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers die sterk gericht is op jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik ga graag met jou het gesprek aan waar jouw persoonlijke voorkeuren liggen! 


In verband met de feestdagen wordt er na 4 januari contact opgenomen om een eventuele sollicitatieprocedure in werking te zetten.

Functie eisen

  • Afgeronde masteropleiding Psychologie
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als psycholoog in een klinische setting
  • In het bezit van een Basisaantekening Diagnostiek

Over het bedrijf

Bij Maandag® koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Maandag® vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht word je begeleid vanuit Maandag®. Om je expertise in te zetten en uit te breiden heb je bij Maandag® de mogelijkheden om eventuele trainingen, bijscholingen en opleidingen te volgen! Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Carmen Cremers

Carmen Cremers

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs