Basispsycholoog verslavingszorg

Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi
MEI 04
Gelderland Tijdelijk WO
03.06.2020 100546501
Solliciteren

Over de functie

Jij voelt je als een vis in het water wanneer geen dag hetzelfde is. Dat komt goed uit, want dat is zeker het geval bij deze job!


Je komt te werken binnen een verslavingskliniek. Hier worden cliënten behandelt die te maken hebben met verschillende (langdurige) verslaving(en). Veelal zijn deze patiënten niet in staat om positieve veranderingen aan te brengen in hun leven. Jij gaat ze hier bij helpen. De behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met onder meer Cognitief gedragstherapie, psychotherapie en systeemtherapie.


Als basispsycholoog werk jij in multidisciplinaire team en houd jij je bezig met het opstellen van behandelplannen. Je coördineert en uitvoert de behandelplannen zowel in groeps- als individueel verband.


Wat biedt Maandag® jouw?

Een detacheringscontract bij Maandag® biedt jou de mogelijkheid om met verschillende doelgroepen te werken. Heb jij affiniteit met specialistische GGZ, ziekenhuizen, forensische instellingen, verslavingszorg, jeugdzorg of de gehandicaptenzorg? Dan zit je bij Maandag® goed! Wij bieden mogelijkheden te werken met diverse doelgroepen en op verschillende werkplekken.

Daarnaast zal Maandag® jou altijd stimuleren of faciliteren door verschillende cursussen of trainingen aan te bieden. behulp van de Maandag® Academy kan je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Geïnteresseerd? Ik maak graag kennis met je! Neem contact met mij op via 06-13229906 of mail jouw cv naar mondir.nafi@maandag.nl. 

Functie eisen

·      Een afgeronde WO-studie psychologie;

·      Minimaal 24-32 uur per week beschikbaar;

·      Per direct of op korte termijn beschikbaar;

·      Werkervaring en affiniteit met verslavingszorg.


Wordt jij enthousiast van bovenstaande en ben jij op korte termijn beschikbaar? Neem dan vooral contact met mij op!

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de gezondheidszorg, de overheid, het onderwijs en de bedrijfsvoering. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Maar waarom Maandag®? Bij Maandag® sta jij als professional centraal en heb jij regie over je carrière. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi