Basispsycholoog | Teamleider| Kind en jeugd GGZ

Over de functie

Basispsycholoog gezocht! Ben jij een basispsycholoog en wil je graag werk- en behandelervaring opdoen binnen kind- en jeugd ggz? Ben jij goed in het organiseren, plannen en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van zorginhoudelijk beleid Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een basispsycholoog/teammanager voor een snelgroeiende, laagdrempelige en frisse organisatie waarin je naast je verantwoordelijkheden veel vrijheid en vertrouwen krijgt in je functie. Als basispsycholoog ga je bijdragen aan het verder professionaliseren van de zorg. Je richt je op kinderen en jeugdigen van 4 tot en met 18 jaar bij signalen die wijzen op ontwikkelingsproblemen bijvoorbeeld ADHD, autisme, gedragsproblemen, angst en/of tics. Enkele uren in de week besteed je aan het aansturen van een multidisciplinair team en hebt hierbij een coachende rol. Je bereidt o.a. de team overleggen voor, voert de selectiegesprekken uit, houdt nauw contact met de gemeentes en je houdt overzicht van de budgettering. Je voert je werkzaamheden uit voor alle behandellocaties in Nederland. De cliënten worden zo adequaat mogelijk geholpen en ondersteund in hun hulpvraag. Bij deze organisatie krijg je de kans om veel ervaring op te doen als basispsycholoog– een échte kickstart voor je carrière! 

Waar ga je werken?

De organisatie onderzoekt en behandelt kinderen en jeugdigen van 4 tot en met 18 jaar bij signalen die wijzen op ontwikkelingsproblemen bijvoorbeeld ADHD, autisme, gedragsproblemen, angst en/of tics. Je komt te werken binnen de basis en specialistische GGZ (geen crisisdienst). Er werken bijna zestig bevlogen collega’s verdeeld over drie teams met ieder een eigen hoofd locatie in Arnhem, Amersfoort en Den Haag. Dit is een multidisciplinair team en je gaat samenwerken met GZ-psychologen, basispsychologen, orthopedagoog-generalisten, orthopedagogen, systeemtherapeuten (kinder-)artsen en een psychiater. Werken bij deze organisatie staat voor hulpverlening zo dicht mogelijk bij de cliënt bieden. Jij gaat werken vanuit de hoofd locatie én op één of meerdere behandel locatie(s). Daarbij werken ze nauw samen met zowel de cliënt, ouder(s)/verzorger(s) als de school. Deze organisatie gelooft dat gelukkige medewerkers het best kunnen bijdragen aan het invullen van hun missie, daarom verzorgt onze commissie werkgeluk regelmatig inspirerende bijeenkomsten en leuke attenties om het werkgeluk en de verbinding onderling te vergroten!

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op master wo-niveau zoals Ontwikkelingspsychologie, Klinische ontwikkelingspsychologie of Klinische (neuro)psychologie etc;
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met coachend leidinggeven;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de jeugd GGZ;
 • Je beleeft plezier aan het dienstverlenend werken in een dynamische werkomgeving;
 • Je bent in staat om goed overzicht te houden en plannen.

Over het bedrijf

Wat kan ik voor jou betekenen?

 • Wij bieden je ondersteuning aan tijdens je gehele loopbaan bij Maandag;
 • Maandag Academy biedt cursussen aan de professionals zodat jij relevant blijft;
 • Wij bieden je een marktconform salaris, vakantiegeld en pensioenregeling.
 • Wij bieden een vast dienstverband.

Maandag is op zoek naar de juiste professional met een grote interesse in de zorg voor de juiste organisatie én dat is mijn uitdaging als Recruiter bij Maandag®. Hierbij ben ik vooral nieuwsgierig naar jouw passie en ambities als professional en match ik jou met één van onze opdrachtgevers. Zo vinden wij de ideale werkplek voor jou waar jij elke maandag met lach naartoe gaat!

Ben jij de basispsycholoog naar wie wij op zoek zijn? Druk dan op onderstaande button. Heb je nog vragen of wil je eerst even kennismaken? Dan kan je mij altijd bellen!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Serish Rehman

Serish Rehman

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs