Basispsycholoog / Orthopedagoog Kind & Jeugd

Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole
JUN 10
Limburg Permanent HBO
12.07.2020 105489368
Solliciteren

Over de functie

In deze bijzondere instelling geef jij kinderen en jeugdigen een kans op een toekomst!


Waar ga je werken?

Vanuit Maandag® Maastricht hebben wij contacten met verschillende zorginstellingen door heel Limburg. Voor een hoog aangeschreven opdrachtgever in deze regio zijn wij opzoek naar een psycholoog/orthopedagoog die intensieve behandeling kan bieden aan jongeren (0-18 jaar) met complexe psychiatrische problematieken, die opgenomen zijn in een klinische setting. De organisatie waarin je komt te werken verleent hulp aan jongeren die om verschillende redenen zijn vastgelopen in de maatschappij. De zorg die wordt geboden is 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Het is dan ook een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin je elke dag wordt gestimuleerd om je kennis, vaardigheden en ervaring in te zetten.


Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van een zelfsturend team van 8 tot 9 collega’s, verdeelt over verschillende diensten (zowel dag als nacht). Samen ben je verantwoordelijk voor een behandelgroep bestaande uit maximaal 9 jongeren. Het is een hecht en betrokken team dat oog heeft voor elkaar en waarin iedereen eerlijk durft te zeggen wat hij/zij denkt en voelt. Gedurende jouw diensten ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling en de gestelde hulpvraag van de jongeren. Verder rapporteer je jouw dagelijkse bevindingen en voer je gesprekken met collega’s van andere disciplines zoals procescoördinatoren, therapeuten en psychiaters. Al met al bied jij de jongeren de veiligheid die ze missen en zorg jij ervoor dat hun talenten en krachten worden benut en gestimuleerd. 


Wat bieden wij?

  • Een warm welkom bij Maandag® met de beste persoonlijke begeleiding van jouw Recruiter en Accountmanager;
  • Een mooi, marktconform salaris met gunstige ORT;
  • Opleidingsmogelijkheden en vakinhoudelijke trainingen via onze eigen Maandag® Academy;
  • Uiteraard worden jouw reis- en onkosten vergoed;


Dit is het moment om te laten zien wat je waard bent, je bent hard nodig!


Interesse? Solliciteer dan direct!

Vragen? U kunt mij bereiken op 06-82957086 | ivar.jole@maandag.nlFunctie eisen

  • Affiniteit met het werken binnen de complexe kinder- en jeugdpsychiatrie en/of jeugdhulpverlening;
  • Afgeronde HBO/WO opleiding in de psychologie met een SKJ registratie;
  • Je bent stressbestendig, proactief en innovatief;
  • Jij ziet successen in de kleinste hoeken;
  • Je bent in staat om nachtdiensten te draaien.

Over het bedrijf

Maandag® biedt de kans om je expertise bij diverse zorginstanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorgbranche beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole