Basispsycholoog Forensisch FACT

Over de functie

Voor deze organisatie in regio Haarlem ben ik per direct op zoek naar een ervaren Basispsycholoog (32-36 u) die interesse heeft om te werken in het forensisch werkveld! Als ervaren Basispsycholoog heb je ervaring met cognitief gedragstherapeutische behandelingen en EMDR (pré). Je komt terecht in een hecht multidisciplinair FACT team en bent verantwoordelijk voor:

 • Intakes
 • Diagnostiek
 • Behandeling
 • Bieden van ondersteuning bij psychosociale problematiek

Voor deze functie ben ik op zoek naar iemand die stevig in zijn schoenen staat en al enige ervaring heeft met agressie en verslavingszorg. Daarnaast is ervaring en affiniteit met de forensische doelgroep ook zeer van belang! Je komt terecht in een specialistische organisatie die intensieve zorg biedt aan kwetsbare groepen met ernstig grensoverschrijdend gedrag. Je krijgt te maken met de modernste klinische en wetenschappelijke inzichten en er is altijd ruimte voor ontwikkeling! Kortom: een hele mooie en uitdagende werkplek.

Functie eisen

 • Je bent ervaren Basispsycholoog (minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie + diploma master psychologie op zak)
 • Je hebt CGT en EMDR cursussen gedaan en kunt deze inzetten in behandelingen
 • Je hebt kennis en affiniteit met de forensische doelgroep en ervaring met verslavingszorg en agressie en kunt hier goed mee om gaan
 • Je kunt goed samenwerken met je team

Over het bedrijf

Maandag is dé detacheerder in de publieke sector. Bij Maandag zorg en welzijn detacheren wij zorgprofessionals binnen de GGZ, VVT, Jeugdzorg, ziekenhuis en binnen nog veel meer zorginstellingen. Bij Maandag krijg jij de kans om jezelf volledig te kunnen ontwikkelen zoals jij dat graag wilt. Zo kun je langere periode op één opdracht blijven werken, maar zijn er ook mogelijkheden om bijvoorbeeld om de 7 maanden of een jaar te wisselen van opdrachtgever. En dat onder één contract bij Maandag waardoor je ook nog eens de zekerheid ervaart van een vast salaris per maand en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld een leaseauto. Jij kiest zelf waar je aan toe bent en samen met je contactpersoon bij Maandag houden jullie nauw contact met elkaar. Je wordt persoonlijk begeleidt op alle vlakken in jouw loopbaan via Maandag! Meer weten of heb je nog vragen over de vacature? Je mag mij ook altijd mailen, appen of bellen via femke.cluistra@maandag.nl | 0648014414.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Femke Cluistra

Femke Cluistra

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs