Basispsycholoog vacatures

Bekijk online de vacature basispsycholoog GGZ. Bij Maandag® zoeken we professionals met een afgeronde academische opleiding Psychologie die als medior of senior basispsycholoog aan de slag willen gaan binnen de GGZ.

Als basispsycholoog binnen de GGZ ziet je werkdag er elke dag anders uit. Je voert intakegesprekken met cliënten en geeft indicaties voor een passend behandelaanbod. Aan de hand van een psychodiagnostisch onderzoek vorm je een beeld van de problematiek en op basis hiervan stel je een helder rapport op. Binnen de GGZ voer je individuele behandelingen en groepstherapieën zelfstandig uit. Aan uitdaging en afwisseling heb je als basispsycholoog binnen de GGZ dus geen gebrek!

Daarbij bieden we je bij Maandag® de mogelijkheid om te werken met diverse doelgroepen, bij verschillende opdrachtgevers. Zo kun je als basispsycholoog meer over jezelf ontdekken en werken waar je hart ligt!
Heb je in het online overzicht een vacature basispsycholoog GGZ gevonden die perfect aansluit op jouw ervaring en wensen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

basispsycholoog vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

487 gevonden resultaten

None