Basisarts verzekeringsgeneeskunde

Gerald Saaltink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Gerald Saaltink
FEB 11
Overijssel Tijdelijk WO
12.03.2020 100152546
Solliciteren

Over de functie

Als basisarts verzekeringsgeneeskunde doe je een jaar ervaring op binnen de sociale geneeskunde. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het beoordelen van de cliënt, die bijvoorbeeld door ziekte of een andere sociaal medische oorzaak (gedeeltelijk) niet meer kunnen werken. De cliënt is bijvoorbeeld in een uitkeringssituatie beland, of ontvangen een arbeidsongeschiktheidsuitkering. Vanuit dit specialisme beoordeel je de mogelijkheden van de cliënten, en denk je met hun mee over het terugkeren in het arbeidsproces.

Als basisarts verzekeringsgeneeskunde duik je de diepte in met een cliënt en ga je samen met de cliënt naar de mogelijkheden wat betreft terugkeren in het arbeidsproces. Buiten het onderzoeken van de lichamelijke mogelijkheden, ga je ook kijken naar wat iemand psychisch gezien nodig heeft. Met je inhoudelijke vakkennis lever je een bijlage aan de verdere ontwikkeling van de sociaal-medische expertise van het bedrijf, en verhoog je het innoverende vermogen van verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen. Daarnaast biedt de werkplekdoorgroei en opleidings mogelijkheden, en krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren tot verzekeringsarts. Je hebt een uitdagende baan met regelmatige werktijden, waarin je met een positieve houding cliënten kan helpen in de terugkeer richting het arbeidsproces.

Maandag® ontmoet graag professionals met hart voor de zorg. Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO. Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

Functie eisen

·       BIG-registratie;

·       Goede en empathische communicatie;

·       Affiniteit met sociale/verzekeringsgeneeskunde.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals in de publieke sector.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Gerald Saaltink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Gerald Saaltink