Basisarts psychiatrie

Over de functie

Wat ga je doen?

Voor een organisatie in de regio Leiden ben ik op zoek naar een arts-assistent die cliënten in de intensieve en acute zorg binnen een gesloten kliniek behandelt. Je wordt ingedeeld op de High Intensive Care en de Medium Care afdeling. Als arts-assistent ben je verantwoordelijk voor de indicatiestelling, diagnostiek en medicamenteuze behandeling. Hierbij wordt je gesuperviseerd door een psychiater en krijg je de mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan. Je komt te werken in een multidisciplinair team en zij behandelen volgens de herstelgerichte zorg visie. De meeste cliënten zijn niet vrijwillig opgenomen en samen met het team zijn jullie verantwoordelijk om de behandeling en het verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen.

 Jij voert de intakegesprekken, stelt de diagnostiek van de cliënt en je houdt de medicatie bij. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het vastgestelde behandeltraject en met de cliënt stel je een behandeling op. Er wordt verwacht dat je buiten kantoortijden de crisisdienst en bereikbaarheidsdiensten verricht. Je krijgt de ruimte om bij te dragen aan de ontwikkeling van de afdelingen naar een meer cliëntgerichtheid omgeving. Deze werkplek is dus een goede opstap voor de opleiding tot psychiatrie!

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een organisatie die drie gesloten opname klinieken kent voor volwassenen en ouderen: High Intensive Care (HIC), Kliniek Kristal (KK) en Medium Care (MC). De HIC biedt acute klinische zorg aan cliënten van 18 jaar en ouder met een opnameduur tot maximaal drie weken. Bij de afdeling Medium care worden de cliënten gemiddeld 6 weken behandeld. De organisatie streeft naar professionaliteit en taakvolwassenheid van alle medewerkers zodoende een veilige en prettige werkomgeving te creëren.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar basisarts die stressbestendig is en uitgedaagd wil worden. Je komt te werken in een inspirerende omgeving want je krijgt de mogelijkheid om bij te dragen aan nieuwe initiatieven. Jij gaat nauw samenwerken met het team en er wordt van je verwacht dat je sociaalvaardig bent en flexibele werkinstelling hebt.

Verder:

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot basisarts;
 • Je bezit een geldige BIG-registratie;
 • Ervaring in de psychiatrie is een pré;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en de acute psychiatrie;
 • Je kan goed samenwerken in een multidisciplinair team. 

Over het bedrijf

Wat bieden wij jou aan?

 • Wij bieden je ondersteuning aan tijdens je gehele loopbaan bij Maandag;
 • Maandag Academy biedt cursussen aan de professionals zodat jij relevant blijft;
 • Wij bieden je een marktconform salaris, vakantiegeld en pensioenregeling;
 • Wij bieden een vast dienstverband.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Maandag is op zoek naar de juiste professional met een grote interesse in de zorg voor de juiste organisatie én dat is mijn uitdaging als Recruiter bij Maandag®. Hierbij ben ik vooral nieuwsgierig naar jouw passie en ambities als professional en match ik jou met één van onze opdrachtgevers. Zo vinden wij de ideale werkplek voor jou waar jij elke maandag met lach naartoe gaat!

 Ben jij de basisarts naar wie wij op zoek zijn? Druk dan op onderstaande button. Heb je nog vragen of wil je eerst even kennismaken? Dan kan je mij altijd bellen!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Serish Rehman

Serish Rehman

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs