Basisarts Psychiatrie

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
JUN 19
Zuid-Holland Tijdelijk WO
19.07.2020 106224650
Solliciteren

Over de functie

Opleiding Geneeskunde afgerond en wil jij ervaring op doen in de psychiatrie?


Als basisarts in de psychiatrie beginnen kan soms lastig zijn. Er is niet overal plek en je moet maar net de juiste instelling benaderen op het juiste moment.


Eén van onze opdrachtgevers (regio Rotterdam) zoekt een basisarts voor in hun GGZ team. Normaliter wordt er om ervaring gevraagd, hier niet. Wat je wel nodig hebt is een positieve mindset en je moet openstaan voor nieuwe ervaringen. Er is genoeg inwerktijd en er wordt iemand gezocht die de medische invalshoek van de problematiek kan beoordelen. Mensen met psychiatrische problemen kunnen uiteraard ook fysieke problematiek hebben.

 

In het GGZ team zul je volgens de FACT methodiek werken. Ter aanvulling op de ambulante zorg is er vanuit de polikliniek de optie tot meer gespecialiseerde zorg waar nodig.

Je zult werken in een team met verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, GZ’ers en andere artsen.

Functie eisen

·       Afgeronde WO-opleiding Geneeskunde

·       BIG-registratie

·       Beschikbaar voor 24-36 uur

·       Bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs