Basisarts psychiatrie

Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman
MRT 27
Noord-Holland Tijdelijk WO
25.07.2020 100260138
Solliciteren

Over de functie

Aan de slag als basisarts binnen de psychiatrie. Hiermee zal je je kans vergroten om door te stromen naar de huisartsenopleiding of de opleiding tot psychiater.


Voor een uitdagende opdrachtgever binnen regio Amsterdam ben ik op zoek naar een basisarts binnen de psychiatrie. Zo kan je aan de slag op de crisisdienst en zal je onder supervisie staan van een psychiater en of verpleegkundig specialist.


Verder kom je terecht binnen een multidisciplinair team waarbij er veel mogelijkheid is om te overleggen en te sparren met je collega's. Overigens zal jouw aandacht gevraagd worden voor het uitvoeren van intakegesprekken, diagnostiek, inzet van behandeling en zorg dragen voor het behandelplan. Ook bied je als ANIOS acute psychiatrische behandeling aan patiënten met zeer diverse problemen en stoornissen. Oftewel een zeer dynamische werkomgeving waarbij elke dag weer anders zal zijn.


Naast de crisisdienst worden er opnamevoorkomende of verkortende interventies voor patiënten aangeboden. Een interventie bestaat uit een kortdurende (crisis) behandeling van maximaal zes weken en vindt plaats bij de patiënt thuis.


Ben je nieuwsgierig geworden? Ik kom graag met je in contact.


Functie eisen

  • BIG geregistreerd (of bijna) als basisarts.
  • Affiniteit met werken binnen een multidisciplinair team.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een vast dienstverband kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden.


Verder bieden wij een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. 

Aangezien wij een goede woon-werk reisafstand belangrijk vinden, houden wij rekening met reistijd. Verder vergoeden wij alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto is bespreekbaar. Uiteraard behoren pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Kortom, wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren ’ of neem contact op met mij via telefoon, Whatsapp of mail.


Mocht je op zoek zijn naar een andere vacature als basisarts/ANIOS, dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman