Basisarts GGZ

Tijme Viveen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tijme Viveen
MEI 18
Zuid-Holland Permanent WO
17.06.2020 100546871
Solliciteren

Over de functie

Ben jij klaar met je opleiding tot basisarts en weet je nog niet zo goed in welke richting je wilt specialiseren? Wij kunnen samen opzoek gaan naar jouw ambities door een kijkje te nemen in de verschillende keukens. Bij Maandag® krijg jij als basisarts de unieke mogelijkheid om jouw ambities te bewerkstelligen en door te groeien tot de arts die jij ambieert te worden. Wil jij zekerheid combineren met flexibiliteit en jezelf oriënteren binnen de verschillende doelgroepen? Op deze manier kunnen wij er samen achter komen welke doelgroep jou energie geeft.


Om de juiste werkplek te vinden gaan we samen jouw wensen en behoeften in kaart brengen. Samen streven wij ernaar om voor jou als basisarts een plek te vinden waar je positief gezind heen gaat en waar je voldoening haalt uit het werk wat je verricht. Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen of neem contact op. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons! 

Functie eisen

Natuurlijk moet je ook over een aantal basisvoorwaarden beschikken, zoals:

  • Afgeronde Geneeskunde opleiding;
  • BIG-registratie;
  • Affiniteit met het werkveld;
  • Je haalt voldoening uit het werk met veel diversiteit;


Over het bedrijf

Maandag® biedt de kans om je expertise bij diverse instanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Maandag® vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tijme Viveen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tijme Viveen