Basisarts Forensische Ambulante zorg

Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra
MRT 05
Noord-Holland Vast WO
04.04.2020 100266890
Solliciteren

Over de functie

Wil jij graag werken in de Forensische Ambulante Zorg? Een afwisselende baan en tegelijkertijd deel uitmaken van een multidisciplinair team? Lees snel verder!


In deze afwisselende functie met relatief grote vrijheid en professionele autonomie waarbij je zelf grotendeels je agenda kunt bepalen, ben je veel op pad en heb je niet alleen te maken met individuele cliënten maar ook met systemen van hulpverleners of systeem van cliënten en andere ketenpartners. Tegelijkertijd werk je veel samen met ervaren psychiaters en verslavingsarts en werk je onder hun verantwoordelijkheid. Je maakt deel uit van het multidisciplinair behandelteam. Naast je werkzaamheden tijdens kantooruren, participeer je op roosterbasis in de 24-uurs dienst.


In het Forensisch Fact-team wordt er zowel met een gedeelde caseload als met casemanagement gewerkt. De behandeling wordt vorm gegeven door intensieve samenwerking tussen diverse teamleden, cliënt en zijn steunsysteem. Daarnaast is er sprake van nauwe samenwerking met de andere onderdelen van de Forensisch Ambulante Zorg als met de stedelijke- en regionale keten-partners.

 

In deze functie ben je op meerdere locaties werkzaam, uiteraard ben je wel ingebed in één team. Op vaste dagen bezoek je de andere teams, sta je het verpleegkundig team bij en krijg je aldaar ook werkbegeleiding van de psychiaters.

Functie eisen

* In verklaring van recent VOG

* BIG Geregistreerd Basisarts

* Affiniteit met Forensische zorg

* Kennis van de Psychiatrie

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een vast dienstverband kun je diverse opdrachten/ functies vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort daarbij zeker tot de mogelijkheden.


Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren’, bel of verstuur een berichtje via WhatsApp 0682132558.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra