Basisarts bij MAANDAG!

Carmen Cremers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Carmen Cremers
MEI 19
Noord-Brabant Permanent WO
18.06.2020 100319714
Solliciteren

Over de functie

Na jaren van ploeteren, zwoegen, lange dagen in de UB en nachten doorhalen, heb je eindelijk je welverdiende papiertje binnen en ben je Basisarts! En dan?


Je hebt zoveel verschillende mogelijkheden als Basisarts en je bent er nog niet helemaal uit wat je specialisme moet worden. Wat zou het dan handig zijn als je de mogelijkheid kunt krijgen om op verschillende plekken ervaring op te kunnen doen, met verschillende doelgroepen en bij verschillende organisaties. Die mogelijkheid beidt Maandag® jou! Zo kun je bijvoorbeeld via Maandag® als Basisarts aan de slag binnen de Psychiatrie, Ouderenzorg, Geestelijke GezondheidsZorg of de Sociale Zorg.


Hoe we dat doen? Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we graag jouw wensen en ambities in kaart en kijken we naar welke opdrachten het best bij jou passen. Wil je liever kort- of

langdurende opdrachten? In welk team ben jij gelukkig? Welke doelgroepen spreken jou aan? Kortom, waar word jij gelukkig van.


Spreekt dit jou aan? Dan hoop ik snel met jou in gesprek te gaan!

Functie eisen

  • Je hebt je studie Geneeskunde succesvol afgerond
  • Je bent BIG- geregistreerd
  • Je hebt een brede interesse in de gezondheidszorg


Over het bedrijf

Maandag® biedt de kans om je expertise bij diverse instanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Maandag® vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Carmen Cremers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Carmen Cremers