Basisarts | ANIOS

Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan
MEI 15
Overijssel Permanent WO
14.06.2020 103156884
Solliciteren

Over de functie

What's up, doc? Als Basisarts aan de slag! Tijdelijk of vast? Lees snel verder!


Ben jij een Basisarts/ANIOS en toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben je net klaar met je studie en wil je ervaring op doen voordat je je gaat specialiseren? Dan ben ik op zoek naar jou! In deze lastige periode wordt jouw hulp immers erg gewaardeerd!


Als Basisarts/ANIOS is het niet altijd gemakkelijk om de juiste specialisatie te vinden. Waar liggen je interesses en waar niet? Herken je dit? Dan help ik je graag! Als ANIOS ben je in staat om geneeskundige handelingen uit te voeren bij patiënten. Natuurlijk is dit in samenwerking met een Medisch Specialist. Ook ben je in staat een behandelplan op te stellen en lichamelijk en diagnostisch onderzoek uit te voeren bij patiënten. Ben jij een Basisarts/ANIOS die analytisch en onderzoekend is aangelegd en beschik je over een goede dosis doorzettingsvermogen? Laten we kennismaken!


Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers die sterk gericht is op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt hier de mogelijkheid nieuwe doelen en ambities te vormen. Doorzettingsvermogen en de zorg naar de patiënten staat centraal. Het team waarin je werkt is enthousiast en gedreven. 

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding Geneeskunde.
  • In het bezit van een BIG registratie.
  • Kennis van verschillende behandelmethoden.
  • Minimaal 16 uur beschikbaar.

Over het bedrijf

Voor mij is het belangrijk wie jij bent, wat je wensen, doelen en ambities zijn. Dankzij Maandag® zal geen enkele dag hetzelfde zijn en ben ik gericht op het matchen van jouw persoonlijke wensen met de opdrachtgever.

  • Doorlopende mogelijkheden waarbij ontwikkeling centraal staat.
  • Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer, ongeacht de afstand.
  • Salaris conform cao.
  • Persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.


Is je interesse gewekt en ben jij benieuwd wat ik je te bieden heb? Reageer dan voor 15 juni en dan zien we elkaar snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan