Basisarts/ ANIOS Psychiatrie

Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra
APR 23
Noord-Holland Permanent WO
10.06.2020 100285770
Solliciteren

Over de functie

Als Basisarts in de Psychiatrie kom jij te werken op een (acute) afdeling binnen een TOPGGZ. Wat jij hier gaat doen? Dat ligt aan jouw interesses en ambities. Je kan breed starten als Basisarts in de Psychiatrie. Denk bijvoorbeeld aan FACT-teams, de ouderenpsychiatrie, verslavingszorg, crisisdienst, High Intensive Care of de Polikliniek. Als Basisarts maak je deel uit van een behandelteam wat samengesteld is uit meerdere disciplines en waar je onder supervisie staat van een ervaren Psychiater. Samen met dit team zet jij trajectplannen uit voor de cliënt met als doel ervoor te zorgen dat de zorg voor de patiënten continu verbeterd wordt.


Maandag heeft daarnaast meer te bieden dan alleen een baan:


Werken via Maandag betekent dat je de mogelijkheid hebt om op één of meerdere afdelingen binnen een ggz-instelling of andere disciplines buiten het ziekenhuis zoals bijvoorbeeld ouderenzorg en jeugdgezondheidszorg, verslavingszorg e.d. ervaring op te doen. Naast een leerzame werkplek bieden wij jou vrijblijvend loopbaanbegeleiding en trainingen aan gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Op basis van jouw wensen en behoeften kunnen wij je begeleiden in een volgende stap in je carrière.


Bij Maandag zijn er verschillende contracten. Kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een Vast Dienstverband of een contract voor Bepaalde Tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht (omdat je bijvoorbeeld daarna in opleiding gaat) dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een Projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: ik vindt het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 


Wil je weten wat het beste bij jou past qua opdracht, organisatie, werksfeer en collega’s? Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neem dus gerust contact met op: 


0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl 

Functie eisen

  • Je bent BIG geregistreerd Basisarts;
  • Je hebt ervaring, affiniteit of kennis van de Psychiatrie;
  • In het bezit van een AGB-registratie en VOG;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Wat betekent dit voor jou? Als je bij Maandag® aan de slag gaat betekent het dat je naast je collega’s op de opdracht, ook nog je Maandag® collega’s hebt. Extra leuk dus! Wij organiseren dan ook tal van activiteiten en events zoals bijvoorbeeld de Club Maandag® waar jij jouw Maandag® collega’s gaat ontmoeten. Op deze avonden komen op een informele manier thema’s aan bod die gericht zijn op persoonlijke groei en werkgeluk en zijn ook jouw Recruiter en Accountmanager aanwezig. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht, organisatie en collega’s. Neem gerust contact met me op via 0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra