Basisarts, ANIOS

Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra
JUN 04
Drenthe Permanent WO
30.07.2020 100277850
Solliciteren

Over de functie

De fysieke en mentale gezondheid van patiënten zijn voor jou vanzelfsprekend het allerbelangrijkste. Jij bent gedurende het traject met patiënten verantwoordelijk voor het stellen van de juiste diagnose en het interpreteren van onderzoeken. Door de grote diversiteit binnen de specialismen werk jij nauw samen met diverse disciplines. Jouw expertise als ANIOS komt uitermate goed tot zijn recht in de grote diversiteit aan trajecten.


Jij bent expert in jouw functie als basisarts, wij zijn expert in het verzorgen van afwisseling en uitdaging in jouw baan: bij Maandag® is jouw ontwikkeling prioriteit. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Of ben je op zoek naar een specialisme omdat je ervaring op wilt doen? Ik nodig je graag uit om te sparren over wat wij voor elkaar kunnen betekenen. 

Functie eisen

Natuurlijk moet je ook over een aantal basisvoorwaarden beschikken:

  • Afgeronde WO-opleiding Geneeskunde met BIG registratie
  • Affiniteit met het werkveld
  • Goed (multi)disciplinair kunnen samenwerken

Over het bedrijf

Samen met onze professionals zien wij de maandag als een frisse en nieuwe start. Het gevoel dat alles mogelijk is. Werkgeluk is onze sleutel tot succes. Je hebt de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij Maandag® en je krijgt continu persoonlijke begeleiding door jouw recruiter en accountmanager.


Daarbij krijg je:


  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • De mogelijkheid om lid te worden van Club Maandag® voor workshops, meet-ups, online trainingen en netwerkborrels. Wij hebben complete focus op jouw ontwikkeling en groei door opleidingen en trainingen via de Maandag® Academy 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra