ANIOS

Over de functie

Een nieuw jaar en een nieuwe HIC afdeling om aan de slag te gaan als ANIOS!

Op deze splinternieuwe afdeling in Almere ga je complexe en onvoorspelbare patiënten tegenkomen die verblijven op de High & Intensive Care (HIC). Hierbij hebben ze vaak dubbel en triple diagnoses. Juist deze complexiteit maakt het werken binnen de acute psychiatrie zo interessant. Als ANIOS zet jij je in om zo goed mogelijk de zorgvraag in kaart te brengen. Verder voer je interventies uit en bewaak je het behandelplan. Ook voer je medisch onderzoek uit en ben je betrokken bij overleggen. Hierbij krijg je supervisie van een psychiater.

Binnen het multidisciplinair team geldt het motto: maak het bespreekbaar! Het gaat immers om een zeer dynamische werkplek waarbij je patiënten tegenkomt die worden opgenomen na een acute psychiatrische crisis. Je collega's staan dan ook graag voor je klaar. Samen zoekt men naar een vorm die goed bij jou als ANIOS past qua supervisie en training. Jouw ontwikkeling is namelijk belangrijk naast het 'bouwen op elkaar als collega's'. Hierbij staat veiligheid voorop. Dit komt voort uit het constant uitbreiden van de kennis en ervaring. Je krijgt hier de gelegenheid om jouw kennis van, en het uitvoeren van alternatieve interventies van ziektebeelden te vergroten binnen een hecht team. En het allerbelangrijkste; iedereen heeft een zorghart en heeft plezier in wat hij of zij doet.

Spreek ik je snel?

06 82 04 57 04 enemma.brinkman@maandag.nlFunctie eisen

  • BIG geregistreerd als ANIOS.
  • Zo snel mogelijk beschikbaar voor 32 a 36 uur per week.
  • Ervaring op de SEH en binnen een crisisdienst is een grote pré.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Je wordt ingeschaald naar werkervaring en CAO van de opdrachtgever. 

Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk videogesprek. 

Neem gerust contact met me op via 06 82 04 57 04 en emma.brinkman@maandag.nl.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Emma Brinkman

Emma Brinkman

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs