ANIOS verslavingszorg

Over de functie

Alcohol, cannabis, cocaïne, heroïne, speed of medicatie. Een kleine greep als het gaat om middelenverslaving die je als basisarts verslavingszorg vaak tegen komt. Ook game- gok- en seksverslaving, komen voorbij. Door de grote diversiteit van problematiek, behandeling en hulpverlening is in geen enkele casus hetzelfde. Waar jij je als basisarts op focust is het bieden van behandeling en begeleiding op maat.

Binnen de verslavingszorg zijn er diverse afdelingen waar jij je als basisarts op kunt richten. Denk aan afkickklinieken, beschermd wonen, ontwenningscentra en bijvoorbeeld een specifiek korsakov centrum, voor mensen die naar aanleiding van hun alcohol verslaving kampen met cognitieve problematiek.

Ook de doelgroepen waar jij als basisarts mee aan de slag kan gaan binnen de verslavingszorg zijn divers. Van jongeren die gameverslaafd zijn, tot volwassenen en ouderen die soms wel tientallen jaren verslaafd zijn aan harddrugs. Van universitair geschoolde mensen, die drinken om goed te kunnen presteren, tot aan mensen met een licht verstandelijke beperking, die op straat in contact zijn gekomen met dealers.

Jij wilt graag je kennis van de verslavingszorg verbreden. Je werkzaamheden als basisarts bestaan uit het verrichten van onderzoek, diagnostiek en behandeling. Je werkt samen met een multidisciplinair team, om alle behandelplannen goed te kunnen evalueren.

Wil jij je echt inzetten voor een cliënt, heb jij affiniteit met de verslavingszorg en spreekt deze vacature je aan? Trek dan je stoute schoenen aan en solliciteer direct! 

Functie eisen

 • Jij bent gediplomeerd basisarts en hebt een BIG registratie
 • Jij hebt een open, directe en cliëntgerichte houding
 • Jij bent in staat snel keuzes te maken en overleg te zoeken met collega’s
 • Jij beschikt over enige relevante vakinhoudelijke kennis van verslaving en daarbij komende problematieken zoals psychiatrische aandoeningen en LVB 

Over het bedrijf

Frisse moed en nieuwe kansen, dat is waar Maandag® voor staat. Net als jou vinden wij werken binnen de publieke sector het belangrijkste wat er is. Jij als ANIOS verslavingszorg draagt hier je steentje aan bij en daar staat natuurlijk wat tegenover! Uiteraard ontvang je bij Maandag® een marktconform salaris en horen vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenregeling tot de voorwaarden. Maar misschien wel het allerbelangrijkste dat wij jou persoonlijk begeleiden en met jouw carrière meegroeien. Naast fantastische projecten biedt Maandag® cursussen en opleidingstrajecten om zo jouw loopbaan vorm te geven.

 • Flexibele zekerheid
 • Een vast dienstverband & financiële zekerheid
 • Persoonlijke aandacht 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mirelle Versteeg

Mirelle Versteeg

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs