ANIOS psychiatrie

Over de functie

Jij wilt je als basisarts verder specialiseren binnen de psychiatrie of ervaring opdoen ter voorbereiding op je specialisatie! 

Jij werkt maar al te graag met cliënten die kampen met complexe psychiatrische problematiek! Als basisarts psychiatrie is elke dag een uitdaging wat betreft de behandeling en begeleiding van de cliënt. Je kunt als basisarts bijvoorbeeld aan de slag bij een crisisdienst, om je te richten op cliënten met acute psychiatrische klachten, waarbij vaak sprake is van een gevaar voor zichzelf of hun omgeving. Maar ook kun jij als basisarts werken bij een FACT team om je te richten op het stellen van diagnoses en het bepalen van indicatiestelling. Of misschien is werken op een beveiligde intensive care (BIC), waar jij je richt op cliënten met een verhoogd risico op agressief gedrag ten gevolge van de psychiatrische aandoening en/of verstandelijke beperking meer iets voor jou! 

Binnen de psychiatrie zijn er diverse doelgroepen waar jij je als basisarts op kan richten. Denk aan de ouderenpsychiatrie, kinder- en jeugdpsychiatrie, of volwassenen psychiatrie. Je kunt als basisarts psychiatrie dus alle kanten op. Van langdurige tot kortdurende zorg, van ambulant tot opname tot poliklinisch.

Je werkt als basisarts psychiatrie samen met een multidisciplinair team. Bestaande uit verschillende zorgprofessionals zoals een psychiater, somatisch arts, verpleegkundige, sociaal psychiatrisch verpleegkundige en maatschappelijk werker. Als basisarts draag je bij aan de begeleiding en behandeling van de cliënt. Je verricht psychiatrisch onderzoek, voert zelfstandig opnamegesprekken en stelt behandelplannen op.

Jij bent iemand die stevig in de schoenen staat en niet terugdeinst bij weerstand. Je streeft naar het persoonlijke contact en het leggen van verbinding. Niet alleen voor de cliënt, maar ook met hun naasten, verwijzers en andere ketenpartners.

Droom jij helemaal weg bij het idee ANIOS psychiatrie? Pak dan deze kans en solliciteer direct! 

Functie eisen

 • Jij bent gediplomeerd basisarts en hebt een BIG registratie
 • Bij voorkeur beschik je over een AGB code
 • Jij hebt een open, directe en cliëntgerichte houding
 • Jij bent in staat snel keuzes te maken en overleg te zoeken met collega’s
 • Jij beschikt over enige relevante vakinhoudelijke kennis van de psychiatrie


Over het bedrijf

Frisse moed en nieuwe kansen, dat is waar Maandag® voor staat. Net als jou vinden wij werken binnen de publieke sector het belangrijkste wat er is. Jij als ANIOS psychiatrie draagt hier je steentje aan bij en daar staat natuurlijk wat tegenover! Uiteraard ontvang je bij Maandag® een marktconform salaris en horen vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenregeling tot de voorwaarden. Maar misschien wel het allerbelangrijkste dat wij jou persoonlijk begeleiden en met jouw carrière meegroeien. Naast fantastische projecten biedt Maandag® cursussen en opleidingstrajecten om zo jouw loopbaan vorm te geven.

 • Flexibele zekerheid
 • Een vast dienstverband & financiële zekerheid
 • Persoonlijke aandacht 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Maureen Schlaman

Maureen Schlaman

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs