ANIOS Psychiatrie (FACT)

Over de functie

Op zoek naar dé perfecte plek voor een goede voorbereiding op de opleiding tot specialist, huisarts of psychiater? Kom werken als ANIOS in het FACT team!

Bij deze opdrachtgever, een erkende en gerenommeerde opleidingsplek voor diverse specialismen, staat de combinatie tussen het schakelen van reguliere, langdurige behandeling en assertieve, intensieve zorg centraal. De focus ligt met name op psychotische stoornissen en meervoudige problematiek.

Als ANIOS heb je een eigen caseload en werk je in een multidisciplinair behandelteam samen met diverse disciplines. Denk aan ambulant verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, psychiatrisch verpleegkundigen, psychiater en een IPS coach. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit intakegesprekken, medicatieconsulten en lichamelijk onderzoek. Ook stel je behandelplannen op in samenspraak met de cliënt en voer je deze uit. Bij deze opdrachtgever wordt er voor basisartsen extra veel aandacht besteed aan diverse onderwijs en intervisieprogramma's waardoor jij de mogelijkheid krijgt om je je volledig te kunnen blijven ontwikkelen.

Je gaat via Maandag aan de slag bij de opdrachtgever. Een mooie mogelijkheid om een kijkje te nemen in de organisatie zonder dat je direct in dienst treedt. We vinden het belangrijk dat jij als professional op nummer één staat en daarom blijven we nauw aangesloten bij jouw ontwikkeling. Je hebt daarom bij Maandag één contactpersoon (recruiter) die altijd voor je klaar staat en jouw ontwikkeling in de gaten blijft houden. Wil je meer informatie over de mogelijkheden om via Maandag aan de slag te gaan? Neem dan gerust contact met me op!

Functie eisen

  • Je bent BIG geregistreerd Basisarts
  • Je kunt goed samenwerken met diverse disciplines
  • Je hebt affiniteit met de psychiatrie of bij voorkeur al enige ervaring binnen dit werkveld
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Wat betekent dit voor jou? Als je bij Maandag® aan de slag gaat betekent het dat je naast je collega’s op de opdracht, ook nog je Maandag® collega’s hebt. Extra leuk dus! Wij organiseren dan ook tal van activiteiten en events zoals bijvoorbeeld de Club Maandag® waar jij jouw Maandag® collega’s gaat ontmoeten. Op deze avonden komen op een informele manier thema’s aan bod die gericht zijn op persoonlijke groei en werkgeluk en zijn ook jouw Recruiter en Accountmanager aanwezig. 

Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht, organisatie en collega’s. 

Neem gerust contact met me op via 0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Femke Cluistra

Femke Cluistra

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs