ANIOS Psychiatrie (Ambulant)

Over de functie

Wil jij als ANIOS graag werken in de psychiatrie en vind je het fijn om bij mensen thuis te komen om zo optimale zorg te bieden in eigen omgeving van de patiënt? Dan is dit de vacature voor jou! 


In deze ambulante functie geef je behandeling in eigen omgeving van de patiënt met als doel om te werken aan herstel en de patiënt staande te houden in de maatschappij. Samen met je team zorg je ervoor dat de zorg voor de patiënten continu verbeterd wordt. Naast psychische zorg spelen vaak ook andere problemen bij de patiënt waarvoor jij ook aandacht hebt. Denk aan problemen met werk, wonen, financiën en sociale contacten. Samen met de patiënt kijk jij naar hoe jij deze problemen kunt aanpakken en bied jij hen hulp waar je kunt. Als ANIOS kun jij in verschillende teams werkzaam zijn. Denk bijvoorbeeld aan FACT teams, crisisdienst, HIC, verslavingszorg e.d. Bij deze organisatie gaan zij graag met jou in gesprek over welk team het beste bij jou past en waar jij je verder in wilt verdiepen. Daarnaast is er ruimte voor scholing zodat jij je optimaal kunt blijven ontwikkelen. 


Je gaat via ons aan de slag bij de opdrachtgever. Wij zijn jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende contracten. Kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een Vast Dienstverband of een contract voor Bepaalde Tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht (omdat je bijvoorbeeld daarna in opleiding gaat) dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een Projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: wij vinden het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 

De voordelen om te werken via Maandag®:

 • Jij als professionals staat op één;
 • Flexibele zekerheid. Een vast contract waarbij je de mogelijkheid hebt om om de 7, 9 of 12 maanden te wisselen van opdrachtgever als jij dit wil;
 • Persoonlijke coach (een eigen Recruiter en Accountmanager) tijdens jouw gehele loopbaan waar je op terug kunt vallen waar nodig en die met je meekijken naar mooie kansen om te groeien in jouw vakgebied;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden als cursussen bij de Maandag® Academy als mogelijkheden tot een persoonlijk opleidingsbudget om cursussen/opleidingen te volgen die jij interessant vindt en je direct kunt gebruiken in het werkveld;
 • Een heel groot netwerk in de publieke sector;
 • Veel andere Maandag® collega's waar je mee kunt sparren en ontmoeten bij Club Maandag® events en netwerkborrels!


Wil je meer informatie over deze vacature of gewoon weten wat het beste bij jou past qua opdracht, organisatie, werksfeer en collega’s? Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neem vandaag nog contact met me op!  


0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl 


Functie eisen

 • Je bent BIG geregistreerd Basisarts;
 • Je hebt affiniteit met psychiatrie of al ervaring in de psychiatrie;
 • Je bent iemand die stevig in haar/zijn schoenen staat;
 • Je bent in het bezit van een geldig VOG.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Je wordt ingeschaald naar werkervaring en CAO van de opdrachtgever. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. 


Neem gerust contact met me op via 0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Femke Cluistra

Femke Cluistra

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs