ANIOS gezocht

Over de functie

Allereerst gefeliciteerd met het behalen van de geneeskunde opleiding. Je hebt er hard voor geleerd, maar nu sta je op een punt waarbij je diverse praktijkervaringen moet opdoen voor dat jij je kan gaan specialiseren.


Het kan zo zijn dat je al een specialisatie voor ogen hebt, en je wilt nu relevante

ervaring opdoen om voor de specialisatie in aanmerking te komen. Die relevante ervaring betekent werken met verschillende casussen, met verschillende

doelgroepen, op verschillende afdelingen binnen één domein. Ook kan het zo zijn dat je nog geen specialisatie voor ogen hebt en jij graag je eerst in de breedte wilt gaan ontwikkelen in verschillende domeinen, door bij verschillende zorgorganisaties te werken.  


Uiteraard is het belangrijk dat je in het bezit bent van een Geneeskunde master en een BIG registratie. Daarnaast zijn wij opzoek naar iemand die:

- Goed kan communiceren;

- Een drive heeft om zichzelf breed te gaan ontwikkelen;

- Openstaat voor verschillende ervaringen;

- Secuur te werk gaat;

- Flexibel is in werktijden;

 

Kan jij jezelf terug vinden in het bovenstaande plaatje? Laat dan snel je gegevens achter!

Functie eisen

Bij Maandag® bieden wij jou de mogelijkheid om in de Zorg sector te gaan werken in verschillende domeinen zoals de Geriatrie, Gehandicaptenzorg of de Geestelijke gezondheidszorg. Zo kan jij ervoor kiezen om praktische ervaring op te doen binnen één domein of meerdere.

 

Jij zult in contact komen te staan met een divers scala aan cliënten waarbij je verantwoordelijk bent voor Anamneses, verrichten van psychiatrisch/lichamelijk onderzoek, diagnosering, opstellen van behandelplannen, voortgangsgesprekken voeren, cliënt dossiers bijhouden en contact met de naaste omgeving.  

Dergelijk ervaring kan worden opgedaan in verschillende vormen van dienstverband binnen Maandag®. Op projectbasis, tijdelijk of vast dienstverband is er een mogelijkheid om jezelf in de breedte te gaan ontwikkelen bij zowel grote als kleine zorg instellingen in Noord-Brabant.

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® heb jij meer stabiliteit in werk uren en kun je diverse opdrachten/functies vervullen binnen jouw vakgebied. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. We bieden een marktconform salaris volgens de ABU CAO waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring conform het CAO in dat vakgebied. Daarnaast vergoeden we alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer, uiteraard horen een pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

 

Samen met de Maandag® Academy en Club Maandag® helpen wij jou bij je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen, trainingen en workshops volgen. Tijdens je opdracht word je begeleid door een Accountmanager en Recruiter, zodat jij het maximale uit jouw loopbaan kan halen. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Alexander Jonkheer

Alexander Jonkheer

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs