ANIOS Forensische Psychiatrie (Ambulant)

Over de functie

Wil jij als ANIOS topzorg bieden aan cliënten met complexe psychiatrische (stedelijke) problematiek in combinatie met grensoverschrijdend of delict gedrag?

In deze functie kom je terecht in een Forensisch FACT-team waarbij geen dag hetzelfde is en jij grotendeels je eigen agenda bepaald. Je bent veel op pad en de behandeling wordt vormgegeven middels samenwerking met diverse teamleden, de client en zijn/haar steunsysteem. Iedere ochtend heb je met je teamleden overleg over de gedeelde caseload waar alle clienten worden besproken middels een digiboard. 


In deze functie werk je ook samen met andere onderdelen van de ambulante zorg en met stedelijke- en regionale ketenpartners waarbij je altijd onder supervisie staat van een ervaren psychiater. Ook zul je werkbegeleiding krijgen en onderdeel zijn van de dienstenpoule waarbij je één keer per zes weken een dienst draait. 

Je gaat via ons aan de slag bij de opdrachtgever. Wij zijn jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende contracten. Kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een Vast Dienstverband of een contract voor Bepaalde Tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht (omdat je bijvoorbeeld daarna in opleiding gaat) dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een Projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: wij vinden het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 


De voordelen om te werken via Maandag®:

  • Jij als professionals staat op één;
  • Flexibele zekerheid. Een vast contract waarbij je de mogelijkheid hebt om om de 7, 9 of 12 maanden te wisselen van opdrachtgever als jij dit wil;
  • Persoonlijke coach (een eigen Recruiter en Accountmanager) tijdens jouw gehele loopbaan waar je op terug kunt vallen waar nodig en die met je meekijken naar mooie kansen om te groeien in jouw vakgebied;
  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden als cursussen bij de Maandag® Academy als mogelijkheden tot een persoonlijk opleidingsbudget om cursussen/opleidingen te volgen die jij interessant vindt en je direct kunt gebruiken in het werkveld;
  • Een heel groot netwerk in de publieke sector;
  • Veel andere Maandag® collega's waar je mee kunt sparren en ontmoeten bij Club Maandag® events en netwerkborrels!


Wil je meer informatie over deze vacature of gewoon weten wat het beste bij jou past qua opdracht, organisatie, werksfeer en collega’s? Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neem vandaag nog contact met me op!  


0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl 


Functie eisen

  • BIG geregistreerd Basisarts;
  • In het bezit van een geldend VOG;
  • Je hebt ervaring met of veel interesse in complexe psychiatrie en wil je hier verder in ontwikkelen.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Je wordt ingeschaald naar werkervaring en CAO van de opdrachtgever. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. 


Neem gerust contact met me op via 0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Femke Cluistra

Femke Cluistra

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag?

#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs