Ambulant VIG of verpleegkundige

Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink
MRT 25
Noord-Holland Permanent MBO
11.07.2020 100269096
Solliciteren

Over de functie

De functie


Als VIG of verpleegkundige werk jij in “jouw” wijk in Amsterdam. De cliënt populatie is heel afwisselend. Op een dag kun te maken krijgen met cliënten met verslavingsproblematiek, depressie of een verstandelijke beperkingen. Ook de zorgvraag is heel afwisselend. Je moet hierbij denken aan ADL taken, medicatie verstrekking en wondzorg. Maar ook ondersteuning bij depressies, verslaving- of schuldenproblematiek. Geen dag is hetzelfde. Dat maakt het werk interessant!


Wie ben jij


Deze uitdagende cliënten groep vraagt om aandacht en geduld. Niet iedereen zal jouw hulp zomaar accepteren. Je realiseert je dat een vertrouwensband opbouwen én behouden met cliënten tijd en energie kost. Je haalt waardering uit je werk door vaak kleine vooruitgangen te boeken. Het maakt niet uit of je als VIG of verpleegkundige een somatische of psychiatrische achtergrond hebt. Het belangrijkste is dat jij stevig in je schoenen staat en affiniteit hebt met de doelgroep.


Maandag® collega aan het woord


Deze opdracht bevalt mij heel goed. Je wordt goed opgevangen. Er wordt veel uitleg gegeven en handvatten geboden om in deze rol te groeien. Ik merk dat de organisatie het belangrijk vindt om (ondanks het solistische karakter van de functie) een teamgevoel te creëren. Ook vind ik het fijn dat ik een elektrische fiets ter beschikking heb om mijn cliënten te bezoeken. Ik kan hier veel leren en zal deze kennis en ervaring meenemen in mijn volgende opdrachten.


Wat bieden wij


  • Een goed en eerlijk salaris op basis van de betreffende CAO en ervaringsjaren
  • Een uitdagende functie waarin somatische en psychiatrische zorg wordt gecombineerd
  • Je mogelijkheid om voor korte of langere periode verschillende functies te vervullen in dienst van Maandag®
  • Persoonlijke aandacht voor jou als professional waarin jouw ontwikkeling altijd voorop staatFunctie eisen

  • Gediplomeerd VIG of verpleegkundige
  • minimaal 18 tot 30 uur beschikbaar (6 uurs diensten)
  • Bereid ochtend en/of avonddiensten en weekenden te werken


Over het bedrijf

Werken voor Maandag® betekent dat jij de nieuwe start van de week ziet als een nieuwe kans om te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt. Naast dat je je goed voelt bij de cultuur van Maandag® houdt je van de afwisseling van detacheren. Detacheren betekent de zekerheid van een contract via Maandag® met de mogelijkheid verschillende ervaring op te doen. Je blijft verbonden met je netwerk van Maandag® collega’s door Club Maandag®. Ieder kwartaal organiseren wij namelijk leuke activiteiten met je Maandag® collega’s. Jij bent leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen. Daarom hebben we voor jou de Maandag® Academy. Op de Academy bieden wij verschillende cursussen van E-learning tot trainingen op de Academy.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink