Ambulant Verpleegkundig Specialist (FACT team)

Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra
MEI 06
Friesland Permanent WO
05.06.2020 102419978
Solliciteren

Over de functie

Voor een zorginstelling in Noord Nederland is Maandag® op zoek naar een verpleegkundig specialist FACT team (uren in overleg).

FACT-teams zijn er voor mensen met een ernstige psychiatrische stoornis die zijn vastgelopen op verschillende gebieden, zoals dagbesteding, vrije tijd, financiën, huishouden en persoonlijke verzorging. De teams bieden ook bemoeizorg: ze gaan bij mensen langs over wie anderen zich ernstig zorgen maken. Een FACT-team ondersteunt elke patiënt om, met de aandoening, weer een zinvol en stabiel leven op te bouwen. Dat doen ze dichtbij de patiënt: thuis, in de opvang, in de kliniek of zelfs op straat. Hoe de ondersteuning eruitziet, hangt af van wat de patiënt graag wil en nodig heeft. Als verpleegkundig specialist lever je binnen een multidisciplinair team bovendien een actieve bijdrage aan de toepassing en doorontwikkeling van het FACT.


Wat ga je doen?

Je behandelt patiënten met ernstige en of langdurende psychiatrische problematiek en hun systeem. Je voert (voorbehouden) handelingen uit, coördineert behandeling en consulteert/werkt samen met andere disciplines. De behandeling is gericht op herstel van het functioneren en omvat activiteiten die 

gericht zijn op het bevorderen van eigen regie. De verpleegkundig specialist participeert in (wetenschappelijk) onderzoek en bevordert de ontwikkeling van de inhoud van het verpleegkundig vakgebied en het borgen van de verpleegkundige expertise. 


Waarom bij Maandag®?

Wij bieden jou een uitdagende functie waarin jij je kan ontwikkelen en waar bovendien ruimte genoeg is voor verdieping. Daarnaast bieden wij jou:


-         Een marktconform salaris (cao GGZ). Hierbij wordt altijd gekeken naar jouw ervaring en kennis

-         Een vast contract met afgesproken uren

-         Een reiskostenvergoeding van €0,19 per km

-         De mogelijkheid tot het volgen van extra opleidingen of cursussen! 

Functie eisen

-         Je bent in het bezit van een diploma Master Advanced Nursing Prationer (MANP);

-         Je hebt een geldige BIG-registratie;

-         Je bent in het bezit van een rijbewijs;

-         Ervaring binnen de GGZ is een pré.

Over het bedrijf

Bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen vanuit een vast dienstverband. Maandag® is een detacheringsbureau, wat inhoudt dat wij op projectbasis werken en niet per dienst werken bij verschillende opdrachtgevers. Bij Maandag® vinden wij het belangrijk een goede relatie te onderhouden met onze professionals binnen de zorg. Tijdens je opdracht staan wij dan ook klaar om jouw vragen te beantwoorden en het contact te onderhouden. Zo is regelmatig contact over hoe het gaat op de opdracht of wat je wensen zijn voor een mogelijke vervolgopdracht. Ook bieden we mogelijkheden om gebruik te maken van opleidingen, trainingen en cursussen zodat jij jouw talenten verder kan ontwikkelen.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra