Ambulant GZ Psycholoog

Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra
JUN 08
Friesland Permanent WO
08.07.2020 101681572
Solliciteren

Over de functie

Voor een zorginstelling in Noord-Nederland is Maandag® voor 32-36 uur op zoek naar een GZ Psycholoog. Deze zorginstelling biedt een breed scala aan behandelmogelijkheden. Het gaat hierbij veelal om patiënten die problemen hebben met betrekking tot delictgedrag bij zeden en agressie, huiselijk geweld en ander soort delictgedrag. Als GZ Psycholoog draag je bij aan de diagnostiek, indicatiestelling en behandeling van de patiënten die vaak in aanraking zijn geweest met justitie. Je voert psychologische behandelingen uit bij individuele patiënten en groepen patiënten met verschillende psychiatrische problematiek en delictgedrag. Hierbij maak je onder meer gebruik van psychologische interventies.


Waarom bij Maandag®?

Vind jij het leuk om ambulant te werken en hou je van uitdaging? Lijkt het jou interessant om vanuit een vast dienstverband te werken met verschillende doelgroepen? Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat jij werkt binnen het specialisme waar jouw deskundigheid het best tot zijn recht komt: volwassenen, ouderen, kinderen, jeugdigen, of binnen de Forensische Psychiatrie. Jij hebt de mogelijkheid om te kiezen wat echt bij jou past! Bovendien hechten wij veel waarde aan het volgen van (extra) cursussen, trainingen en opleidingen. Dit kan bij ons altijd: wij investeren in jouw toekomst. Jouw nieuwe Maandag® kan per direct, geheel naar jouw wens, van start gaan. 

Functie eisen

Je bent BIG geregistreerd als GZ-psycholoog;

Ervaring met traumabehandelingen is een pré;

Je werkt zelfstandig, doelgericht en methodisch;

Je staat open voor een brede ontwikkeling binnen de arbeidsmarkt.


Enthousiast geworden over een samenwerking met Maandag® en benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Neem vandaag nog contact met mij op voor een kennismakingsgesprek!

Over het bedrijf

  • Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
  • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer;
  • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling als GZ psycholoog en volg je diverse cursussen en trainingen;
  • De Accountmanager en Recruiter als jouw persoonlijke coach;
  • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra