Ambulant begeleider jeugdhulp

Over de functie

Toekomstperspectief en nieuwe succeservaringen creëren met jouw cliënten: daarin neem jij de regie als ambulant begeleider jeugdhulp.


Voor onze samenwerkingspartner zijn wij op zoek naar een individueel begeleider/ ambulant begeleider jeugdhulp in regio Zuid Limburg. Het gaat om een functie waarin je bij cliënten thuis komt én werkzaam bent op een locatie voor dagbehandeling. Ook kom je regelmatig bij scholen over de vloer. Binnen de behandel locatie zijn er allerlei ruimtes waar o.a. creatieve activiteiten gedaan kunnen worden met kinderen en jeugdigen. Persoonlijke groei en nieuwe succeservaringen opdoen staan in het hulpverleningstraject centraal. Je bent aanspreekpunt voor de cliënt en ouders/ verzorgers. Je werkt samen met ze, van mens tot mens. Jouw authenticiteit, transparantie en eigen regie worden gestimuleerd, sterker nog; er wordt een beroep op gedaan.


Je cliënten hebben om verschillende redenen jouw begeleiding en ondersteuning nodig. Veelal is er sprake van ASS, ADHD en (lichte) psychiatrische- en/ of systemische problematiek. Veelal hebben ze te maken met uitval binnen het onderwijs of andere behandeling. Aan jou de taak om toekomstperspectief te creëren. Het aantal uren ligt tussen de 24 en 36. Hierin kun je eigen voorkeuren aangeven. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag én je werkt enkel overdag. Ideaal, toch? We zijn op zoek naar versterking op korte termijn, het liefst al vanaf 1 april.


Werken in de zorg is mooi en waardevol! Maar zeker ook zwaar. Je moet het maar kunnen... Dat weten wij bij maandag®. Daarom zetten we er dan ook graag het een en ander tegenover. Wat dacht je van een mooi salaris (conform Cao GGZ), goede arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding of zelfs een leaseauto? Daarnaast ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en kun je altijd rekenen op het luisterend oor van je recruiter. Ook bieden wij verschillende trainingsmogelijkheden aan. Dit alles zodat jij jezelf kunt blijven ontplooien. Want ook dát vinden wij belangrijk.


Ben je geïnteresseerd en/ of benieuwd naar meer informatie? Voel je vrij om te solliciteren of contact op te nemen via: 06-82254657 en meral.westbroek@maandag.nl.

Functie eisen

  • Een relevante, afgeronde, HBO opleiding (lees: Social Work / Pedagogiek / SPH);
  • Je hebt een SKJ registratie óf kunt deze aanvragen (eventueel middels een praktijkprogramma);
  • Een persoonlijkheid waar je niet omheen kunt; een sterke dus.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Merál Westbroek

Merál Westbroek

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs