Woonconsulent

Famke Botterblom
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Famke Botterblom
APR 28
Overijssel Tijdelijk MBO
28.05.2020 100048585
Solliciteren

Over de functie

Als woonconsulent bij Maandag ® is het jouw missie om een zo prettige mogelijke woonsituatie te creëren. Je wordt ingezet op verschillende projecten bij een van de corporaties binnen ons grote netwerk. Die projecten draaien allemaal om de verbetering van de woonomgeving. Dit is geen makkelijke taak! Je krijgt te maken met overlastsituaties, met ontruimingen of ontoelaatbaar gedrag. Het wordt binnen deze functie steeds belangrijker dat jij met verschillende doelgroepen kunt omgaan, zoals met mensen vanuit de GGZ. Jij bent namens de corporatie het gezicht in de wijk.


Binnen deze functie zijn de belangrijkste taken: overleggen met bewoners en -commissies, signaleren van problemen in de wijk, nemen van initiatieven voor projecten gericht op de verbetering van de leefbaarheid, opbouwen en onderhouden van een relevant netwerk, een aanspreekpunt zijn voor bewonersgroepen en externe partijen en tot slot het monitoren en rapporteren van resultaten.


Het mooie aan jouw werk is dat jij de verbindende factor bent tussen de wijk, de huurders en verschillende instanties. Je neemt allerlei initiatieven die er voor zorgen dat de leefbaarheid en de sociale cohesie binnen jouw werkgebied beter worden. Je bent een sensitief persoon, die daadkrachtig is en het kaas zich niet van het brood laat eten. Je talent ligt bij het begeleiden van mensen in een kwetsbare omgeving of positie, op een manier die bij de persoon en de omstandigheden past.

Functie eisen

  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding ( SJD of aanverwant)
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen een woningcorporatie in een soortgelijke functie;
  • Je bent beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week;
  • Je bent flexibel en zelfstandig;
  • Je bent sociaal en daadkrachtig;
  • Je hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Famke Botterblom
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Famke Botterblom