Verhuurmedewerker

Famke Botterblom
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Famke Botterblom
APR 28
Overijssel Permanent MBO
28.05.2020 100207351
Solliciteren

Over de functie

Ben jij iemand die er energie van krijgt om gedetacheerd te worden als verhuurmedewerker bij een van onze opdrachtgevers? Dan zoek ik jou! Met regelmaat ben ik voor onze opdrachtgevers op zoek naar professionals binnen de volkshuisvesting die op interim basis willen werken bij hun corporatie.


Als verhuurmedewerker zorg je er voor dat er zo weinig mogelijk leegstand is binnen de vastgoedportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces. Dit loopt vanaf de huuropzegging van de oude huurder tot de sleuteloverdracht van de nieuwe huurder. Je hebt een ontzettend gevarieerd takenpakket. Taken die je onder andere uitvoert zijn het opstellen van advertenties en het (online) publiceren van het woningaanbod. Je houdt bezichtigingen met geïnteresseerde huurders, controleert de inkomensgegevens van de nieuwe huurder en wijst woningen volgens de geldende wet- en regelgeving toe. Vanzelfsprekend doe je dit in lijn met het binnen die corporatie geldende beleid.


Jij bent iemand die het leuk vindt om regelmatig in het diepe te springen en van opdracht tot opdracht te werken. Je hebt een aanstekelijk enthousiasme en krijgt vaak de feedback dat je een fris en vlot karakter hebt. Je bent stressbestendig en niet bang om op mensen af te stappen. Je kunt snel schakelen en het lukt je goed om hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Je hebt enkele jaren ervaring in het werken binnen een woningcorporatie, het liefst binnen een verhuurfunctie. Je hebt kennis van huurrecht en bent op de hoogte van de wijzigingen in de wet- en regelgeving. Daarnaast heb je bouwkundig inzicht voel je je comfortabel met technisch taalgebruik.

Functie eisen

  • Je hebt MBO+ of HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je de studie Sociaal Juridische Dienstverlening afgerond
  • Je hebt kennis van huurrecht en de woningwet
  • Je hebt bouwkundig inzicht
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een woningcorporatie
  • Je bent flexibel in je beschikbare uren bereid om te reizen voor je werk

Over het bedrijf

Er is veel mogelijk bij Maandag! Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of we een match kunnen krijgen op gebied van jouw ambities en wensen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Famke Botterblom
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Famke Botterblom