Verhuurmakelaar

Over de functie

Snel schakelen, aanstekelijke enthousiasme, kennis van het huurrecht en een bouwkundig inzicht? Voor onze opdrachtgever in Noord-Brabant ben ik op zoek naar een verhuurmakelaar.

 

Je hebt net de laatste puntjes op de i gezet van het huurcontract die eind van de dag verwacht wordt door nieuwe huurders, terwijl je telefoon gaat. De huidige huurder heeft een huis gekocht, er komt een woning vrij! Fijn, je hebt de laatste tijd heel wat inschrijvingen gehad en je kunt niet wachten om bezichtigingen te plannen!

 

Na een kop koffie bij de huurders die gaan vertrekken waarin je de opname van de woning hebt besproken, maak je je klaar voor de potentiële nieuwe huurders die langzaam binnen druppelen. Je geeft alle informatie die nodig is en beantwoord vragen. Je hebt op voorhand al getoetst of er sprake is van urgente gevallen en dat is nu niet aan de orde. Je hebt de tijd je charmes in de strijd te gooien en denkt mee in het enthousiasme van de eventueel nieuwe huurders. 

Eenmaal op kantoor weet je wie oprecht geïnteresseerd is in de woning en verzamel je de overige informatie om de (inkomens)toetsing compleet te maken.

 

Ondertussen heb jij je (mutatie)checklist doorgestuurd en contact gehad met de aannemer, zodat ook hij aan de slag kan in de woning zodra de oude huurders zijn vertrokken. Je hebt meteen een datum afgesproken voor de eindopname, zodat de snelheid erin blijft. Een aantal weken later controleer jij met je tablet of de woning tijdens de eindopname voldoet aan de eisen en verwachtingen. De eindopname is goed! Je verwerkt zo snel mogelijk alle administratie omtrent de woning, belt de nieuwe huurders en plant de sleuteloverdracht. Klaar voor een nieuwe start voor deze huurders!

 

Wanneer begin jij met het in orde maken van het volgende huurcontract?

 

Niet onbelangrijk!

Je komt in dienst van Maandag®. Behalve een passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskosten, vinden wij het belangrijk dat jij altijd op nummer 1 staat. We zorgen samen voor een goed voorbereid sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever en je krijgt de kans je te blijven ontwikkelen bij onze eigen Academy! Los daarvan krijg je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter.

 

Ben jij ook klaar voor een nieuwe (carrière)start?


☎ l 06 57 08 50 82

✉ l stefanie.leinders@maandag.nl

Functie eisen

·        HBO werk- en denkniveau

·        Kennis van het huurrecht en een sterk bouwkundig inzicht

·        Ervaring binnen een woningcorporatie is vereist

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector, zoals woningcorporaties. Wij helpen onze opdrachtgevers door snel inzetbare professionals voor te stellen bij bijvoorbeeld langdurige ziekte, zwangerschap of enorme drukte. We bieden werken op projectbasis aan. Deskundigen op het gebied van corporatiewereld waarin energie en leergierigheid centraal staat. De kans te ontplooien, te ontwikkelen én expertise te delen. Dit zowel voor de opdrachtgever als de professional. De beste match om elkaar te blijven stimuleren!


Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Hoor jij daar bij? De koffie staat klaar!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Stèfanie Leinders

Stèfanie Leinders

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs