Technisch Planner Woningcorporatie

Mariam Arseenian
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariam Arseenian
JUN 16
Gelderland Tijdelijk MBO
16.07.2020 106024288
Solliciteren

Over de functie

Voor een woningcorporatie in Gelderland zijn wij op zoek naar een technisch planner voor 32-36 uur per week. Als technisch planner begeef jij je op het snijvlak van technische onderhoudsanalyse en budgetbewaking. Voor de meerjaren onderhoudsplanning moet de onderhoudsanalist analyseren wat de huidige staat van de woningen is en welk onderhoud er moet plaatsvinden ter behoud van het woningbezit. Dit alles moet vallen binnen het gestelde budget. Vervolgens moeten de werkzaamheden voor het onderhoud worden ingepland.

Functie eisen

·       Bouwkundige opleiding afgerond;

·       Je kan goed plannen;

·       Je bent nauwkeurig in het verwerken van alle administratie;

·       Je bent analytisch sterk.

Over het bedrijf

 Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mariam Arseenian
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariam Arseenian