Professional woningcorporaties

Famke Botterblom
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Famke Botterblom
JUN 05
Flevoland Permanent HBO
05.07.2020 100208090
Solliciteren

Over de functie

Maandag ® groeit! En we zoeken mensen die met ons mee willen groeien. Ik heb de ruimte om de komende tijd contractanten aan te nemen, die zich willen voegen aan ons team met volkshuisvestingprofessionals. Ik kom graag in contact met ervaren professionals binnen de woningcorporaties die breed inzetbaar zijn. Samen gaan we in gesprek over jouw ervaringen, ambities en ontwikkeling. We kijken waar je goed in bent, waar je passie ligt en gaan vervolgens naar onze opdrachtgever om een mooie passende opdracht voor je te zoeken. Waar we dan op uitkomen? Dat is nog niet zeker. Een ding is wel zeker: jij staat centraal in dit verhaal.

Functie eisen

Wie ben jij?

Jij bent iemand die het leuk vindt om regelmatig in het diepe te springen en van opdracht tot opdracht te werken. Je hebt een aanstekelijk enthousiasme, barst van de energie en krijgt vaak de feedback dat je een fris en vlot karakter hebt. Je bent stressbestendig en niet bang om op mensen af te stappen. Je kunt snel schakelen en het lukt je goed om hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Je bent een flexibel persoon en vind het niet erg om af en toe wat langer te moeten reizen voor je werk (maximaal 1,5 uur) Je hebt al enkele jaren ervaring met het werken binnen de volkshuisvesting, bijvoorbeeld in een KCC functie, verhuurfunctie, als mutatieopzichter, of in een functie als woonconsulent. Staat jouw specialisatie hier niet bij? Reageer toch! Maatwerk is key hier.


Minimale eisen:

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Je hebt ervaring met het werken met minimaal een van de volgende systemen: Dynamics Empire, Tobias AX/SG, NCCW, of Iteris Viewpoint
  • Je hebt kennis van huurrecht en de woningwet
  • Je bent bouwkundig onderlegd
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Je hebt een maximale reisbereidheid van 1,5 uur
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring binnen een woningcorporatie

Over het bedrijf

Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor je oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Famke Botterblom
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Famke Botterblom