Professional woningcorporaties (vast dienstverband)

Over de functie

Sta jij als ervaren corporatiemedewerker te popelen om jouw expertise te delen binnen nieuwe woningcorporaties en een kijkje te nemen binnen verschillende keukens? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 


Lijkt het jou een mooie uitdaging om binnen de corporatiesector te groeien? Graag bieden wij jou de kans om mee te groeien. Ons team bestaat uit gedreven professionals die breed inzetbaar zijn binnen de corporatiesector. We bieden deze professionals de mogelijkheid om hun expertise te delen en nieuwe ervaringen op te doen. Niet alleen de woningcorporatie wordt daar beter van, maar jij als professional ook!


In de regio Noord-Brabant ben ik samen met m'n accountmanager op zoek naar nieuwe professionals met ervaring binnen de corporatiesector.


Aan welke functies kun je dan denken?

 • KCC-medewerkers
 • Woonconsulenten
 • Opzichters
 • Projectleiders
 • Wijkbeheerders
 • Verhuur- en huurincasso medewerkers
 • Professionals die gespecialiseerd zijn in procesverbetering, leefbaarheid en duurzaamheid


Kortom ben jij sociaal en maatschappelijk ingesteld, heb je eerder (stage)ervaring opgedaan binnen één of meerdere woningcorporaties en ben je toe aan een volgende stap? Dan komen wij als team graag met je in contact om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een bakje koffie/thee.

Functie eisen

Kunnen wij jou binnenkort verwelkomen in Team Woningcorporaties Breda?


Wij vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit en waar jij je kan profileren in het gene waar je goed in bent. Wat wij daar voor terugvragen is iemand die communicatief sterk is, flexibel is ingesteld en zelfstandig te werk kan gaan. Met jouw enthousiasme en energie weet jij elke dag het verschil te maken. En verder:


 • Beschik je over een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Heb je bij één of meerdere woningcorporaties gewerkt;
 • Je bent digitaal goed onderlegd en hebt ervaring met een computersysteem zoals Empire, Tobias en NCCW;
 • Ben je bij voorkeur beschikbaar voor minimaal 32 uur in de week.

Over het bedrijf

Maandag® specialiseert zich om professionals te detacheren in de publieke sector. We zijn actief in verschillende sectoren zoals de overheid, woningcorporaties, het onderwijs en de gezondheidszorg. De professionals van Maandag® karakteriseren zich als energieke en bruisende doorzetters. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®. Wij vinden het belangrijk dat je helemaal jezelf kunt zijn en continu uitdaging ervaart. Ben jij dié gepassioneerde professional met hart voor de corporatiesector? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wat heeft Maandag® jou te bieden wanneer start binnen het team van woningcorporaties?


-         Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Dit biedt jou de mogelijkheid om binnen 'verschillende' keukens je expertise te delen en nieuwe ervaringen op te doen.

-         Een opdracht voor de lange termijn of op ZZP-basis behoren ook tot de mogelijkheden.

-         Wij bieden een marktconform salaris volgens cao Woondiensten. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

-         Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

-         Gedurende je opdracht krijg je persoonlijke projectbegeleiding van je Accountmanager en een luisterend oor van je Recruiter.

-         Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

-         Via ons Club Maandag® Event kom je direct in contact met andere professionals onder het genot van een drankje en kun je op deze manier je netwerk uitbreiden en diverse workshops volgen omtrent het thema Werkgeluk.

-         Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Het team Woningcorporaties Breda bestaat uit gedreven, enthousiaste professionals die de sprong in het diepen hebben gewaagd. Ben jij ook klaar voor de volgende stap? Solliciteer dan op de knop hieronder!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Alex van Overdijk

Alex van Overdijk

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs