Medewerker Huuradministratie

Stèfanie Leinders
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stèfanie Leinders
MEI 15
Limburg Tijdelijk HBO
14.06.2020 100185085
Solliciteren

Over de functie

Een kwalitatief goede woonruimte aanbieden met een betaalbare huur voor lage inkomens? Dat vraagt iets van jou als medewerker huuradministratie én als persoon! Ga aan de slag bij onze opdrachtgever in Limburg.


In deze functie ben je verantwoordelijk voor de huuradministratie in het algemeen. Je bent aanspreekpunt bij betalingsproblemen en contactpersoon bij huurverhogingen en eindafrekeningen. Eventueel ga je op bezoek bij huurders met een huurachterstand. Met een juiste dosis inlevingsvermogen breng jij de leefomstandigheden en problematieken in kaart. Je levert een bijdrage aan het opstellen van periodieke rapportages, bereidt huurprolongatie voor en met jou oplossingsgerichtheid los je zelfstandig complexe vraagstukken omtrent huurincasso op. Door jou analytische en accurate aanpak weet jij hoe je bovenstaande werkzaamheden het best kunt uitvoeren.


Wat zetten wij daar tegenover?

Wat dacht je van een passend salaris op basis van CAO Woondiensten, goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding? En Persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter? Oh en de kans je te blijven ontwikkelen via onze Maandag® Academy? Dit alles zodat jij op nummer 1 staat, want ook dát vinden wij belangrijk.


Klinkt goed? Ik hoor graag van je!  


l 06 57 08 50 82

l stefanie.leinders@maandag.nl 

Functie eisen

  • Ervaring met financiële administratie en incassoprocedures
  • Kennis van het huurrecht
  • Eerder werkzaam geweest binnen een woningcorporatie

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector, zoals woningcorporaties. Wij helpen onze opdrachtgevers door snel inzetbare professionals voor te stellen bij bijvoorbeeld langdurige ziekte, zwangerschap of enorme drukte. We bieden werken op projectbasis aan. Deskundigen op het gebied van corporatiewereld waarin energie en leergierigheid centraal staat. De kans te ontplooien, te ontwikkelen én expertise te delen. Dit zowel voor de opdrachtgever als de professional. De beste match om elkaar te blijven stimuleren op zakelijke en persoonlijke basis. 


Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Hoor jij daar bij? 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Stèfanie Leinders
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stèfanie Leinders