Medewerker Financiële Administratie

Mariam Arseenian
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariam Arseenian
MEI 18
Gelderland Tijdelijk MBO
17.06.2020 103388786
Solliciteren

Over de functie

Als medewerker financiële administratie binnen een woningcorporatie/vastgoedonderhoud bedrijf administreer en beheer jij de bankgarantie. Je levert een bijdrage aan het voeren van de overige administraties. Ook verzorg jij een deel van de fiscale administratie. In de functie van medewerker financiële administratie beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je analytisch sterk. Wanneer jij een taak hebt afgerond, dan ga je gelijk weer verder met een andere werkzaamheden. Daarnaast heb jij oog voor detail en sta je ervoor open om zaken goed en snel geregeld te hebben. Je kunt rekenen op een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige functie. Je vraagt je nu vast af wat je taken zullen zijn… Jouw taken bestaan uit het verwerken van de financiële administratie, waaronder: facturatie, inkoopfacturen, bankmutaties, memoriaalboekingen en debiteurenbeheer. Maar ook zal je overzichten maken en beoordelen. Dit vind jij allemaal erg leuk en interessant en je gaat daarom ook met veel plezier naar je werk! Heb jij ervaring met bovenstaande werkzaamheden? Lees gauw verder! 

Functie eisen

·       Minimaal mbo+ niveau

·       Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

·       Je bent communicatief sterk, houdt van aanpakken, overzicht bewaren en vindt het prettig om zelfstandig te werken.

Over het bedrijf

De professionals van Maandag® houden van hun werk en van werken.

Hebben kennis van zaken en beschikken over een flinke portie ambitie.

Ze kunnen individueel werken maar ook in teamverband een geheel project voor hun rekening nemen.

Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Wij hebben volop mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent.


Samen met mijn collega Sammy Jo, ga ik voor jou op zoek naar de juiste werkplek en werkzaamheden. Je kan vanuit ons verwachten dat we naar je luisteren en dat we je begeleiden waar nodig. Ben jij bij ons in dienst? Dan blijf ik jouw vaste aanspreekpunt.


Wil je meer informatie of gewoon eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden?

Ik hoor graag van je! Bel naar 06 83 12 22 44. Of reageer via de sollicitatie button! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mariam Arseenian
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariam Arseenian