Medewerker (huur)incasso

Mariam Arseenian
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariam Arseenian
JUN 30
Gelderland Tijdelijk HBO
30.07.2020 100282032
Solliciteren

Over de functie

Wij, van Maandag Arnhem, zijn met spoed op zoek naar een (huur)incasso medewerker voor een woningcorporatie in Gelderland (16-32 uur per week).

Als (huur)incasso medewerker bewaak je pro actief het betalingsverkeer betreffende huurincasso. Je gaat creatieve oplossingen zoeken voor huurders met betaalproblemen en ben je verantwoordelijk om de huurachterstand van de huurders zo laag mogelijk te houden. Verder sta jij als (huur)incasso medewerker stevig in je schoenen en weet je hoe je betalingsregelingen moet treffen en hoe je dit overbrengt naar de huurder. Ook zul je overige administratieve werkzaamheden op je nemen. Je hebt in deze functie contact met partijen als huurders, verhuurders, schuldhulpverlening, woonconsulenten, huismeesters, politie, gemeenten, ontruimingsploegen etc.

Functie eisen

·      Hbo’er met financiële dienstverlening

·      Kennis van Itris/Viewpoint OF Tobias AX

·      Ervaring met incasso is een pré

Over het bedrijf

Jij krijgt:


  • Reiskostenvergoeding woon- werkverkeer van € 0,19 per km
  • De kans om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen binnen ons uitgebreide netwerk


De professionals van Maandag® houden van hun werk en van werken. Hebben kennis van zaken en beschikken over een flinke portie ambitie. Ze kunnen individueel werken maar ook in teamverband een geheel project voor hun rekening nemen. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Wij hebben volop mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent.


Wil je meer informatie of gewoon eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden? Want dat kan natuurlijk ook! Ik hoor graag van je!


Wil je direct reageren op de vacature? Doe dit dan gauw !

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mariam Arseenian
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariam Arseenian