Incassomedewerker

Famke Botterblom
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Famke Botterblom
JUL 08
Overijssel Tijdelijk MBO
07.08.2020 100245752
Solliciteren

Over de functie

Ben jij iemand die er energie van krijgt om gedetacheerd te worden als incassomedewerker bij een van onze opdrachtgevers? Dan zoek ik jou. Voor de opbouw van mijn pool ben ik op zoek naar incassomedewerkers binnen de volkshuisvesting die op interim basis willen werken bij een woningcorporatie. Als incassomedewerker bij Maandag wordt je ingezet op verschillende projecten bij een van de woningcorporaties binnen ons grote netwerk. Samen gaan we in gesprek en kijken waar jouw kwaliteiten liggen. Hier zoeken we vervolgens een passende opdracht bij. Als Maandag incassomedewerker ben je breed inzetbaar.


Als Maandag incassomedewerker is het jouw doel om huurachterstanden en ontruimingen zo veel mogelijk te voorkomen of te beperken. Je staat continu in contact met de huurders. Zij kunnen jou bellen, maar je neemt ook proactief contact op met huurders om (betalings)afspraken te maken. Door persoonlijk contact te hebben beweeg je huurder om op tijd te betalen. Je signaleert betalingsproblemen en komt samen met de huurder tot een oplossing. Soms kom je lastige problematiek tegen. Samen met de woonconsulent zet je de huurder op de agenda voor een huisbezoek en onderhoud je contact met diverse instanties om de problematiek op te lossen. Ook ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig opbouwen van een (debiteuren)dossier. Ten slotte voer je allerlei acties uit die dagelijks voorkomen: brieven/mails/sms’jes versturen, bellen, brieven beantwoorden, facturen boeken.

Functie eisen

Indien je niet aan de harde eis binnen deze vacature voldoet, kan ik je helaas niet meenemen in de sollicitatieprocedure.

  • Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen een woningcorporatie in een soortgelijke functie(harde eis);
  • Je bent flexibel en zelfstandig;
  • Je bent sociaal en daadkrachtig;
  • Je hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

Over het bedrijf

Detacheren is maatwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we in gesprek gaan!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Famke Botterblom
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Famke Botterblom