Incassomedewerker

Famke Botterblom
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Famke Botterblom
APR 28
Gelderland Tijdelijk MBO
28.05.2020 100245752
Solliciteren

Over de functie

Ben jij iemand die er energie van krijgt om gedetacheerd te worden als incassomedewerker bij een van onze opdrachtgevers? Dan zoek ik jou. Voor de opbouw van mijn pool ben ik op zoek naar professionals binnen de volkshuisvesting die op interim basis willen werken bij een corporatie.


Als incassomedewerker is het jouw doel om huurachterstanden en ontruimingen zo veel mogelijk te voorkomen of te beperken. Je staat continu in contact met de huurders. Zij kunnen jou bellen, maar je neemt ook proactief contact op met huurders om (betalings)afspraken te maken. Door persoonlijk contact te hebben beweeg je huurder om op tijd te betalen. Je signaleert betalingsproblemen en komt samen met de huurder tot een oplossing. Soms kom je lastige problematiek tegen. Samen met de woonconsulent zet je de huurder op de agenda voor een huisbezoek en onderhoud je contact met diverse instanties om de problematiek op te lossen. Ook ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig opbouwen van een (debiteuren)dossier. Ten slotte voer je allerlei acties uit die dagelijks voorkomen: brieven/mails/sms’jes versturen, bellen, brieven beantwoorden, facturen boeken.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde relevante MBO+ of HBO opleiding
  • Je hebt kennis van huurrecht en de woningwet
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een woningcorporatie in een soortgelijke functie
  • Je bent flexibel in je beschikbare uren bereid om te reizen voor je werk


Over het bedrijf

Er is veel mogelijk bij Maandag! Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of we een match kunnen krijgen op gebied van jouw ambities en wensen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Famke Botterblom
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Famke Botterblom