Gebiedsregisseur Overijssel

Over de functie

Als gebiedsregisseur kom je te werken op afdeling klant & maatschappij. De afdeling klant & maatschappij is het gezicht naar de klant en lost allerhande klantvragen op. De afdeling realiseert klanttevredenheid, binnen de kaders van beleid en met oog voor efficiënt en kostenbewust handelen.


Als gebiedsregisseur bij Wetland Wonen signaleer je trends en ontwikkelingen en vertaalt deze naar plannen en activiteiten die bijdragen aan leefbare wijken. De gebiedsregisseur is hét gezicht naar buiten van Wetland Wonen. Je onderhoudt het lokale netwerk en legt verbindingen tussen huurders, samenwerkingspartners, overige partijen en Wetland Wonen. Op deze manier worden verbindingen tussen in- en externe (beleids)processen gelegd. De gebiedsregisseur werkt binnen een gebiedsteam en heeft binnen dit team een voortrekkers rol. Je werkt proactief aan voorstellen voor leefbaarheidsplannen en voert deze uit, draagt bij aan de kernvisies en aan de vormgeving en uitvoering van wijkverbeteringsprojecten en optimaliseert de communicatie met bewoners. 


De kerntaken en – verantwoordelijkheden van deze functie:

 • Belangen, doelstellingen en mogelijkheden van bewonersvertegenwoordigers in het licht van mogelijke samenwerkingsverbanden zijn inzichtelijk gemaakt en samenwerking is vormgegeven.
 • Bewonersvertegenwoordigers hebben kennis van de strategie, het beleid en doelstellingen van Wetland Wonen.
 • Aan de rol van eerste aanspreekpunt en coördinator voor bewonersvertegenwoordigers is zodanig invulling gegeven dat relaties weten bij wie ze terecht moeten en dat vragen juist en naar tevredenheid zijn afgehandeld.
 • Relaties met gemeente en maatschappelijke organisaties en relevante belanghebbenden in het speelveld wonen en welzijn zijn gelegd en onderhouden en er is draagvlak voor de strategie, het beleid en doelstellingen van Wetland Wonen.
 • De maatschappelijke positie van Wetland Wonen in de regio is periodiek geëvalueerd in het licht van de strategische doelstellingen.
 • Begeleiden van bewoners bij grootschalige wijkverbeteringsprojecten.
 • Werkt vanuit kennis en expertise van de wijk mee aan het formulering van wijkvisies, maken van projectplannen en communicatieplannen en de uitvoering daarvan.
 • Signalen op het gebied van leefbaarheid zijn vertaald in leefbaarheidsprojecten of teruggekoppeld aan betrokken collega’s om actie op uit te voeren.
 • Samen met klanten, belanghebbenden en partners zijn leefbaarheidsprojecten geïnitieerd en ontwikkeld o.a. in het kader van het realiseren van inclusieve wijken.
 • Voor de uitvoering van wijkverbeteringsprojecten is (zo nodig in samenwerking met derden) voldoende draagvlak gerealiseerd.
 • Verbeteracties in de taken en roluitvoering van gebiedsregisseur zijn gerealiseerd, zodat de verankering van Wetland Wonen in het (deel)werkgebied is versterkt.
 • Externe communicatie inzake klantzaken is verzorgd, waaronder bijhouden van de website, informatiebrochures, advertenties en informatiebijeenkomsten.
 • Het functioneren en de prestaties voor wat betreft de belangrijkste resultaatdoelstellingen zijn periodiek geëvalueerd en hierover is periodiek gerapporteerd.

Functie eisen

 • Voor deze functie is een hbo-werk- en denkniveau vereist, aangevuld met relevante kennis en meerdere jaren werkervaring.
 • Ervaring met en affiniteit voor het werken in netwerken en met diverse partijen is vereist.
 • Kennis en ervaring met volkshuisvesting is een grote pré.

Over het bedrijf

Wetland Wonen is een woningcorporatie in Noordwest Overijssel en wij hebben als doel om goede en betaalbare woningen voor nu en in de toekomst aan te bieden aan mensen die hierin vanuit hun eigen financiële en sociale omstandigheden niet zelf kunnen voorzien. Bij het realiseren van onze doelstellingen zoeken wij nadrukkelijk de samenwerking en verbinding met onze huurders en zakelijke partners. We streven naar inclusieve wijken met als doel ‘gewoon fijn wonen’. Met ruim 3.200 woningen in de gemeenten Zwartewaterland, Steenwijkerland en Zwolle bieden wij keus aan gezinnen, alleenstaanden, ouderen en mensen met een zorgvraag.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Famke Botterblom

Famke Botterblom

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs