Bruggenbouwer ICT

Over de functie

 • Je zorgt ervoor zorgt dat de applicaties optimaal zijn ingericht om onze bedrijfsprocessen te ondersteunen. Dit doe je door continu een sterke schakel te zijn tussen de key-users, de ICTafdeling en de leveranciers. 
 • Je brengt onderlinge relaties en afhankelijkheden tussen applicaties en processen in kaart en vertaalt dit naar een heldere applicatie- en data-architectuur  
 • Je ontzorgt en ondersteunt gebruikers bij het werken met de systemen. Je geeft bijvoorbeeld trainingen aan (nieuwe) medewerkers en levert handleidingen en werkplekbegeleiding. Ook zorg je dat de communicatie naar gebruikers soepel verloopt als er wijzigingen in applicaties plaatsvinden. 
 • Om de aansluiting van de ICT-dienstverlening op de behoefte te optimaliseren kom je met verbetervoorstellen. 
 • Je hebt de regie over de uitvoer van testscenario’s. Zowel bij nieuwe applicaties als bij oudere versies daarvan. Of wanneer er sprake is van andere wijzigingen binnen het ICT-landschap. Zo zorg je ervoor dat alles probleemloos blijft werken. 
 • Je maakt samen met de key-users en de Regisseur data en monitoring dashboards om goed te kunnen rapporteren. Het is aan jou om deze dashboards goed uit te denken, uit te werken en te beheren. 

 

Functie eisen

Onze opdrachtgever (woningcorporatie) is op zoek naar een energieke ICT’er die kan verbinden. Jij bent de bruggenbouwer tussen wat onze collega’s nodig hebben om onze huurders optimaal van dienst te zijn en wat mogelijk is vanuit de leveranciers. Je communiceert helder en effectief waardoor je snel de vertaalslag maakt van gebruikerswensen naar de ICTorganisatie. Vraag en aanbod weet jij moeiteloos op elkaar af te stemmen. 

Er komt veel op je af omdat je niet alleen kennis moet hebben van de applicaties en bedrijfsprocessen, maar ook een mening moet hebben over onze nieuwe dienstverlening. Wij verwachten dat je beschikt over een open en kritische blik en de gave om logisch na te denken. Je gaat uit van je eigen kracht, neemt regie over je werk en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren. Zelf op onderzoek gaan zie jij als een uitdaging en je beweegt je flexibel binnen de organisatie.  

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Lidy Huizinga

Lidy Huizinga

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs