Bouwkundig professional woningcorporaties

Stèfanie Leinders
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stèfanie Leinders
MEI 15
Limburg Permanent MBO
14.06.2020 100268853
Solliciteren

Over de functie

Kun jij niet wachten om als ervaren corporatiemedewerker jouw bouwkundige expertise te delen binnen nieuwe woningcorporaties en mee te draaien in verschillende keukens? Dan zit je hier goed!

 

In het mooie Limburg ben ik constant op zoek naar bouwkundige professionals met ervaring binnen corporatiewereld. Je kunt hierbij denken aan functies als opzichter, medewerker vastgoed, projectleider, (niet) planmatig onderhoud en technisch beheer. Ook specialisaties in bijvoorbeeld procesverbetering en duurzaamheid vallen hieronder. Verlies jij het sociaal en maatschappelijk belang niet uit het oog en heb je (stage)ervaring opgedaan binnen een woningcorporatie? Dan kom ik graag met je in contact! 


Functie eisen

Wat verder belangrijk is:

  • Je bent bekend met diverse systemen binnen de corporatiesector zoals Empire, NCCW en/of Viewpoint
  • Je hebt een bouwkundig MBO, HBO of WO diploma op zak
  • Ervaring binnen een woningcorporatie is vereist 

Over het bedrijf

Via Maandag® is het mogelijk om op contractbasis aan de slag te gaan! Op die manier heb jij de zekerheid die je zoekt in een baan. Samen kijken we naar welke woningcorporatie bij je past en welke bouwkundige functie jou het meest aanspreekt. Ook krijg je de mogelijkheid te ontdekken waarin jij jezelf wilt ontwikkelen en zullen onze collega's op de Maandag® Academy voor je klaar staan!


Ook loon is natuurlijk niet onbelangrijk. Maandag® biedt jou een salaris conform CAO Woondiensten, reiskosten of misschien wel een lease auto. Wij vinden het belangrijk dat jij op nummer 1 staat. Samen met de accountmanager Marvin, zorgen wij ervoor dat je goed voorbereid het gesprek in gaat en ontvang je persoonlijke projectbegeleiding. Dit alles om het beste uit jezelf te kunnen halen!

 

Heb ik je enthousiast gemaakt en ben je in voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken?

Dan kun je mij bereiken op 06 - 57 08 50 82.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Stèfanie Leinders
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stèfanie Leinders