Adviseur Vastgoedsturing

Mariam Arseenian
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariam Arseenian
JUN 18
Gelderland Tijdelijk HBO
18.07.2020 100284476
Solliciteren

Over de functie

Maandag is op zoek naar een Adviseur Vastgoed!

Jij hebt graag contact met huurders, hebt een duidelijke visie op het beheren van een vastgoedportefeuille en wil aan het stuur zitten. Daarbij ben je klant- en resultaatgericht en is contractmanagement jou niet vreemd.

Voor een gemeente in Gelderland zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op de afdeling Grondzaken en Vastgoed die vastgoed beheert en hierover adviseert.


Als Adviseur Vastgoed ben je verantwoordelijk voor het afsluiten en beheren van huurovereenkomsten en hebt daarvoor regelmatig contact met de huurders/vastgoedgebruikers, doorgaans maatschappelijke instellingen. Met deze partijen overleg je en maak je afspraken die je vastlegt in (huur)contracten en administreert in het managementsysteem (Planon).

Gedurende de huurperiode verzorg je het accountmanagement met maatschappelijke en commerciële organisaties. Dit gaat over onderhoud, huurbetalingen, klantwensen en andere klantzaken. Voor de exploitatie en de optimalisatie van een deelportefeuille adviseer de Adviseur Vastgoed aan de portefeuillemanager. In dat kader stel je exploitatie- huurprijsberekeningen op.

Gezamenlijk met de andere adviseurs en de portefeuillemanagers denk en werk je als Adviseur Vastgoed mee aan het verder optimaliseren van werkprocessen, inhoudelijke vastgoedkennis en kunde van de afdeling. Je vindt het leuk om vanuit jouw expertise kennis en ervaring te delen met je collega’s. Kortom, een afwisselende baan voor een Adviseur Vastgoed!

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • ervaring op het gebied van vastgoed, contractbeheer en/of huurovereenkomsten BOG
  • ervaring en/of sterke affiniteit met accountmanagement;
  • binnen je vakgebied heb je een brede kijk op vastgoed en grondzaken.


Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties.


Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Heb jij interesse om in een vast dienstverband te werken, dan kunnen wij samen met jou kijken wat hierin mogelijk is.

Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij je opleiding en werkervaring.


Ben je enthousiast? Reageer dan gauw! Of doe mij een belletje; 06 83 12 22 44

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mariam Arseenian
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariam Arseenian