Wijkopzichter

Mariam Arseenian
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariam Arseenian
JUN 04
Gelderland Tijdelijk MBO
18.07.2020 100283736
Solliciteren

Over de functie

Voor een woningcorporatie in de omgeving van Arnhem zijn wij, van Maandag Arnhem, op zoek naar een wijkopzichter. In de functie van wijkopzichter adviseer jij huurders bij technische vragen, je handelt schadekwesties af voor de verzekering en je hebt hierbij contact met de huurder, aannemer en eventuele experts. Je geeft opdrachten voor woningonderhoud/woningverbetering binnen de afgesproken kaders en richtlijnen van de basiskwaliteit en het geldende mutatie- en ZAV-beleid. Verder bewaak je de planning, kwaliteit en kosten van onderhouds- en service opdrachten en contractonderhoud. Bij bezoeken aan de wijk heb je oog voor leefbaarheid en kwaliteit en vervul je een proactieve informatiefunctie voor de sociaal consulent. Ook zorg je ervoor dat huurders bij technische vragen en vragen over woningverbetering tijdig en correct geadviseerd en geïnformeerd. 

Functie eisen

  • Mbo +
  • Kennis van technisch onderhoud
  • Kennis van woningbouw en woningonderhoud
  • Kennis van relevante wet – en regelgeving
  • Goede contactuele, schriftelijke en communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar en sinds 2008 actief onder de naam Maandag®. Niet zo maar een naam, want wat is er beter dan maandag? De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij! Ben jij binnenkort a part of the team?Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mariam Arseenian
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariam Arseenian