Technisch Beheerder

Stèfanie Leinders
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stèfanie Leinders
MEI 15
Limburg Tijdelijk HBO
14.06.2020 100287045
Solliciteren

Over de functie

Als Technisch Beheerder hou jij van het technische aspect rondom gebouwen én de mensen die daarin wonen. Met een gezonde dosis lef zorg jij voor het beste resultaat. Het beste resultaat voor onze opdrachtgever in Limburg, de huurders en voor jezelf!


Je gaat je bezig houden met het bouwen, beheren en verhuren van woningen. Je controleert woningen op gebreken en inspecteert of onderhoud noodzakelijk is. Jij weet precies wat je daarvoor nodig hebt en hoe je dit moet aanpakken. Je zorgt er bovendien altijd weer voor dat nieuwe huurders in een goede, frisse woning komen welke jij op voorhand al hebt besproken.


Jij krijgt energie van mensen! Een goede eigenschap, want binnen de sociale woningbouw sta je altijd in contact. Door jouw inlevingsvermogen en oprechte interesse weet je mensen aan je te binden. Je ontwikkelt vertrouwen bij huurders en je staat stevig in je schoenen.


Leuk? Ik ben er nog niet!

Behalve een passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskosten, vinden wij het belangrijk dat jij op nummer 1 staat. We zorgen er samen voor dat je goed voorbereid het gesprek in gaat en je krijgt de ruimte jezelf te blijven ontwikkelen via de Maandag® Academy. Je ontvangt daarnaast persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter!


Spreek ik je snel?

l 06 57 08 50 82

l stefanie.leinders@maandag.nl


Functie eisen

·        Je hebt een afgeronde bouwkundige/technische opleiding op HBO niveau

·        Ervaring binnen een woningcorporatie is vereist


Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Stèfanie Leinders
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stèfanie Leinders